Våre finansielle rådgivere

Thomas Sagplads

Leder Boliglån / AFR / Fagansvarlig / Compliance
Thomas Sagplads

Thomas Sagplads er avdelingsleder og fagansvarlig for boliglån i Tjenestetorget Finans. Her jobber han med å hjelpe privatpersoner med å senke boliglånsrenten og realisere lånedrømmen. Dette gjør han med sin solide erfaring og kompetanse fra bank- og finansbransjen. 

Erfaring og kompetanse

Han har 20 års erfaring fra bank og finans, blant annet mange år i Nordea Bank som finansiell rådgiver.  Han har gjennom disse årene opparbeidet seg mange fornøyde kunder, og tilbakemeldinger fra noen av disse finner du på Tjenestetorget Finans sin trustpilot.  
I tillegg til en rekke års erfaring innen bank og finans, har Thomas solid kompetanse innen juss fra Universitetet i Oslo. Med denne kombinasjonen er Thomas godt rustet til å hjelpe privatpersoner med deres privatøkonomi.

Nåværende stilling

I dag jobber Thomas til daglig hos Tjenestetorget Finans med å hjelpe privatpersoner å finne gode løsninger som er skreddersydde for deres økonomi. Trenger du hjelp til nytt lån eller refinansiering av eksisterende? Da er sannsynligheten stor for at Thomas kan hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med ham på telefon eller mail. 

Artikler skrevet av denne forfatteren