Refinansiere forbrukslån og kredittkort

Få tilbud på refinansiering av lån du har i dag, fra flere banker samtidig. Vi hjelper deg å sjekke hvilke tilbud du kan få. Det er gratis og uforpliktende.
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
 • Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Fyll ut låneskjema

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Fyll enkelt ut låneskjemaet på våre sider
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp og veiledning.
 • 2
  Nødvendige dokumenter hentes inn til banken
  Dette trengs for å kunne gi deg et lånetilbud - det gjøres gjerne dialog med din rådgiver.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.

Vi hjelper deg med lånetilbud

 • 17
  banker
 • 100%
  uforpliktende
 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg med å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader.
 • Hos oss arbeider dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen, for å sikre deg best mulig hjelp på veien.
 • Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden. Tilslutt er det du som velger å si ja til tilbudet eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Anmeldelser av Tjenestetorget Finans hos Trustpilot

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Vanlige spørsmål om refinansiering

 • Hva er et forbrukslån til refinansiering?

  Kort sagt, er et forbrukslån et lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger en garanti til banken, såkalt uten sikkerhet. Du kan søke om forbrukslån uten sikkerhet inntil 500 000 kroner. Nedbetalingstiden er vanligvis 5 år for nye forbrukslån, men skal du refinansiere eksisterende kredittkort eller annen forbruksgjeld, kan du få inntil 15 års nedbetalingstid, avhengig av hva du hadde fra før.

 • Hva er forskjellen på nominell og effektiv rente?

  Nominell rente er rentesatsen før gebyrer, mens effektiv rente er rentesatsen medberegnet gebyrer, slik som etableringsgebyr, termingebyr og andre kostnader. Du bør derfor se på effektiv rente for å få et bedre bilde av de faktiske kostnadene for lånet.

 • Hvilken rente får jeg på refinansieringslånet?

  Akkurat hvilken rente du får, er veldig individuelt. Det avhenger av lånebeløp og sikkerhet. Det vil si at betalingsevne har mye å si, som betyr inntektene og utgiftene dine. Belåningsgraden vil også påvirke renten. Altså, hvor mye gjeld du har fra før. Dermed vil du kunne forhandle deg til lavere rente om du har betalt en del ned på lånet ditt og eier mer av boligen selv. Har boligen din steget i verdi siden du kjøpte den, vil dette også gjøre at belåningsgraden blir lavere. Med andre ord, hvilken rente du får vet du først når du har søkt og vet hva banken kan tilby deg. Har du i tillegg mulighet til å søke sammen med samboer eller ektefelle, vil du mest sannsynlig også få en lavere rente, enn om du søker alene.

 • Hvor mye kan jeg få i lån?

  Lånesummen du får er bestemt av inntekten og utgiftene, hvor mye du allerede har i lån, samt om du stiller egenkapital. I Norge kan man heller ikke ha samlet lån over fem ganger sin egen inntekt.

 • Hvordan søker jeg refinansiering av forbrukslån?

  Først bør du skaffe deg oversikt over gjelden du vil refinansiere. Du kan søke om lånebeløpet du behøver ved å fylle ut vårt låneskjema. Om du trenger veiledning, kan du gjerne kontakte oss på 66770101. Vi kan også hjelpe deg med å fylle ut søknaden over telefon om du ikke har mulighet til å gjøre det selv. Likevel er det viktig at du da har tilgang på alle opplysninger om husholdningens inntekt og gjeld. Banken vil også spørre etter dokumentasjon på dette.

 • Hva slags dokumentasjon kreves?

  Vanligvis er det lønnsslipper og skattemelding som kreves. Eksempelvis godtas ikke likning, skatteoppgjør eller søknad om skattekort. I tillegg kan det også bli bedt om nedbetalingsplaner. Er du selvstendig næringsdrivende kreves siste næringsoppgave og/eller oppdatert regnskap for året. Dette må også være godkjent av regnskapsfører eller revisor.

 • Hvor land tid tar det før jeg får svar på søknad om refinansiering?

  Det spørs hvor raskt du kan legge frem nødvendige dokumenter. Så fort disse er inne hos oss, sendes søknaden din til de aktuelle bankene. Så fremt de sendes innenfor åpningstid, mandag til fredag fra kl. 09 - 17. Vanligvis får du et svar innen et par dager etter at søknaden er videresendt til banken.

Søk om refinansiering

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Fyll ut låneskjema

Slik kan du refinansiere forbruksgjeld

Trenger du å refinansiere forbrukslån og kredittkort? Å samle dyr gjeld i et refinansieringslån kan spare deg for mye penger i måneden, og kan være ditt første steg på vei til en romsligere økonomi.

 

Å betale mye i renter, og se at gjelden knapt beveger seg nedover, kan føles direkte håpløst. I tillegg har man kanskje flere lån som har sine egne renter og termingebyr.

Da er det lett å miste motivasjonen. Refinansiering hjelper deg med å samle smålån eller større forbrukslån til et lån med lavere rente og bedre betingelser. 

Slik at du kan få litt pusterom i hverdagen, eller bare ønsker å betale mindre i rente og bruke dette på avdrag. Å spare penger er i alle fall aldri en dum idé!

Lurer du på hvilken rente du får på refinansiering av lån? Med vårt enkle skjema på denne siden kan du få tilbud fra banker samtidig.

Sammenlign og velg det lånet som passer deg best. Tjenesten er gratis, og tilbudene du mottar er helt uforpliktende.

Hvorfor refinansiere med lån uten sikkerhet?

Det høres kanskje rart ut å skulle refinansiere forbrukslån med at man tar opp et nytt forbrukslån. For du prøver jo å bli kvitt forbruksgjeld.

At det er et lån uten sikkerhet betyr at banken ikke tar pant i noe når de låner ut til deg. Hvis du ikke har noe ledig sikkerhet i boligen din, eller ikke eier bolig, er refinansiering uten sikkerhet fortsatt et godt alternativ.

Enkelt og greit så søker du om et lånebeløp tilsvarende gjelden du ønsker å refinansiere. Dette brukes da til å betale ned eksisterende lån, og blir da et nytt lån i den nye banken.

Gitt at du får lånetilbud som er bedre enn det du har, så vil du da få lavere rente, og dermed lavere rentekostnader.

Har du flere dyre lån, kan det være en ypperlig mulighet til å samle smålån i et lån. I tillegg til å kunne få ned renten, vil det være færre gebyrer å forholde seg til, og bedre oversikt med kun én nedbetalingsplan å forholde seg til.

Refinansiere kredittkort

Kredittkort har flere fordeler, slik som at det kan ha bonuser, rabatter og forsikringer knyttet til det. Dessverre har kredittkort også høy effektiv rente. 

Noe som gjør at gevinsten man har ved å bruke det, kan forsvinne om du lar det løpe renter på det. 

Mange bruker kredittkort når de mangler penger også. Dette kan forskyve problemet til neste lønning, når man skal betale ned det man manglet sist måned. 

For mange kan dette ta lang tid, og man hele tiden må dra kortet igjen fordi man på nytt mangler penger. Dessuten kan den fleksible løsningen hvor man kun betaler minimumsbeløp, være en skikkelig bjørnetjeneste.

Det blir lett å utsette nedbetalingen til senere, og rente fortsetter å løpe. Er du i en ond sirkel med kredittkortet ditt? Da bør du vurdere refinansiering for å starte prosessen med å komme deg ut av det.

Den første fordelen er at du får lavere rente, men du vil også få en konkret nedbetalingsplan og nedbetalingstid å forholde deg til. Da blir det lettere å planlegge økonomien sin, og du kan betale inn ekstra ved anledning.

Sammenlign effektiv rente

Når du skal refinansiere lån eller søke nye lån, er det viktig å vite hva man skal se etter. Det som forteller deg hva lånet faktisk koster deg, er det som kalles effektiv rente.

Dette er fordi den inneholder nominell rente, men også har gebyrer og andre kostnader iberegnet. Slik som termingebyr og etableringsgebyr.

Hvis du lurer på hvilke lån du skal betale ned først, vil det lønne seg å starte med lånene som har høyeste effektiv rente. Dette er gjerne kredittgjeld og andre dyre smålån.

Pengene du får til overs etter å refinansiere lån, kan du bruke til å få en mer stabil økonomi. Dersom du ikke har fått refinansiert alle lånene dine, kan du betale ned ekstra på lånet med høyest effektiv rente. Dersom du har mulighet.

På en side bør du også tenke på å legge unna penger for å bygge buffer. Forbruksgjeld er noe som ofte kan starte med en stor uforutsett kostnad. Derfor kan en bufferkonto virke preventivt på ny forbruksgjeld.

Refinansiere forbrukslån i boliglånet

Vi kan hjelpe deg med flere typer refinansiering hos oss. Dersom du har ledig sikkerhet, kan du søke om refinansiering av boliglån. Du vil få bedre rente på få dyre forbrukslån refinansiert inn i boliglånet.

Har du den tilstrekkelige sikkerheten i boligen din, bør du derfor vurdere det. Sender du inn boliglånssøknad her, hjelper vi deg med å forhandle nytt lån og sørger for at du får det beste tilbudet.

Hvis du har betalingsanmerkninger, vil ikke tradisjonelle banker gi deg lån. Selv om det ikke er til refinansiering av gjeld. Til tross for at det kanskje er nå du trenger et slikt lån aller mest, for å få kontroll på økonomien igjen.

Unntaket for deg med betalingsanmerkning er et omstartslån. Det er et refinansieringslån med pant i bolig. Høres dette ut som noe for deg? Søk omstartslån her, så hjelper vi deg med å forhandle lånet på vegne av deg, så blir jobben litt enklere for deg.

Har du ikke ledig sikkerhet i boligen? Alternativt må du kunne stille med tilleggssikkerhet i form av realkausjon. Altså pant i boligen til en kausjonist. Ofte er det foreldre eller annen nær familie som stiller som kausjonist.

Velger du å la oss forhandle refinansiering av boliglån eller omstartslån på vegne av deg, skal du vite at det er helt gratis for deg. Tilbudene du mottar er også uforpliktende.

Trenger du hjelp til refinansiering av gjeld?

Tjenestetorget Finans hjelper deg gjerne med å refinansiere forbrukslån, kredittkort og dyre smålån. Du kan enkelt søke om refinansiering av gjeld med skjema på denne siden.

Vi sender deretter lånesøknaden til flere banker samtidig, som du vil få svar av fortløpende. Da får du god oversikt over lånemarkedet, og kan sammenligne for å se om du kan få lavere rente og bedre betingelser.

Tjenesten vår er gratis og uforpliktende. Alt du trenger for å søke om refinansiering er som regel lett tilgjengelig for deg på nett. 

Dermed har du ingenting å tape på å sjekke om du kan spare penger og få bedre oversikt med refinansiering.

Fyll ut låneskjema