Refinansiering av gjeld

Søk refinansiering med eller uten sikkerhet

 • Du kan søke refinansiering med sikkerhet i egen bolig og/eller kausjonist

  Jeg kan stille bolig som sikkerhet for lånet

  • Få en ny økonomisk start – samle all gjeld i ett lån
  • En rådgiver hos oss vil hjelpe deg å finne gode løsninger
  • Søk ordinært boliglån eller omstartslån
  • Tjenesten er uforpliktende og gratis for deg
 • Søk refinansiering uten sikkerhet og sammenlign tilbud fra flere banker

  Jeg søker refinansiering uten sikkerhet i bolig

  • Refinansier inntil 500.000 uten sikkerhet
  • Refinansier forbrukslån, kredittkort og andre smålån
  • Du kan enkelt sammenlikne lånebetingelser mellom bankene
  • Tjenesten er uforpliktende og gratis for deg
  Eller

Banker vi samarbeider med

Vi samarbeider med en rekke ulike banker. Nedenfor finner du en oversikt over dem.
 • Bn bank
 • Sparebank 1 SMN
 • Logo balansebank endelav Sort copy (002) (002)
 • Bluestep logo RGB
 • Bank2 logo bluestep
 • Kraft bank logo pos footer
 • Instabank 4
 • SVEA
 • Mybank logo
 • AS Financiering SV gj
 • Bragefinans 2
 • TFB logo large
 • Morrow1
 • 0x0

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Søknad
  Fyll ut søknaden og last opp dokumentasjon
 • 2
  Gjennomgang med rådgiver
  En rask og grundig gjennomgang av søknaden med en dyktig og personlig rådgiver
 • 3
  Du mottar tilbud fra banken
  Sammen velger vi en fornuftig og bærekraftig løsning som passer din situasjon

Om oss

 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg som kunde å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader. Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden til de aktuelle bankene. Tilslutt er det du som velger å benytte deg av tilbudene eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Spørsmål og svar om refinansiering

 • Hva er refinansiering av lån?

  Å refinansiere er å gjøre endringer i gjelden man allerede har. Det kan være å ta opp et nytt lån for å betale ned gjeld, men det kan eksempelvis også være å endre nedbetalingstid på lånet sitt.

 • Hva er prisen på refinansiering?

  Banken har gjerne et etableringsgebyr som varierer fra bank til bank. Å søke om refinansiering er både gratis og uforpliktende.

 • Hvordan få refinansiering uten sikkerhet?

  Få oversikt over gjelden du ønsker å refinansiere, og søk etter ønsket lånebeløp hos en eller flere banker.

 • Hvordan få refinansiering med sikkerhet?

  Du trenger oversikt over gjelden som skal refinansieres. I tillegg må du vite hvor høy belåningsgrad du har på boligen. Dette kan du finne ut ved å bestille en ny e-takst fra eiendomsmegler. Da finner du ut hvor mye egenkapital du har i forhold til gjeld. Deretter søker du refinansiering.

 • Er det vanskelig å få refinansiering?

  Det kommer an på hvor mye gjeld man har, og hvilken type. Har man lav gjeldsgrad i forhold til inntekt, vil man ha bedre forutsetninger enn om man har mye forbrukslån og lav inntekt. Har man betalingsanmerkninger eller inkasso, vil ikke ordinære banker gi deg refinansiering. Alternativet blir da omstartslån, men dette forutsetter ledig sikkerhet i bolig.

Spar penger med refinansiering

Enten du har forbrukslån, boliglån, billån eller annen gjeld, er refinansiering noe du bør vurdere. Det kan være mye penger å spare på å få bedre betingelser hos en annen bank.

Refinansiering av lån og kreditter kan gi deg lavere rente, og gi deg mer penger til overs i hverdagen.

Har du flere lån, kan du samle lånene dine og få bedre oversikt over økonomien. Da betaler du også færre gebyrer.

Det finnes både refinansiering uten sikkerhet og refinansiering med sikkerhet, hvor refinansiering med sikkerhet gir best rente. Dette forutsetter ledig sikkerhet, som ikke alle har. Likevel kan du spare mye selv om du refinansierer uten sikkerhet.

Øverst på siden her kan du velge om du ønsker å søke refinansiering med sikkerhet eller uten sikkerhet. Da hjelper vi deg med å innhente lånetilbud fra banker vi samarbeider med. Alle våre tjenester er gratis og uforpliktende.

Hvordan fungerer refinansiering av lån?

Refinansiering er når man gjør endringer av eksisterende lån. Det kan enten være å endre lån hos banken du har i dag, eller flytte lån til en annen bank.

Skal du for eksempel refinansiere kredittkort og forbrukslån, kan man søke refinansiering hos flere banker, og velge den med lavest rente.

Da betaler den nye banken ned de eksisterende lånene dine, slik at du får et nytt lån hos dem. Slik at du får bedre betingelser, og sparer penger.

Men det er ikke bare dyre smålån hvor man kan spare penger med refinansiering. Man kan sjekke om andre banker har bedre rente på andre lån, slik som eksempelvis boliglån og billån, uten at man regner det som dyre lån.

Eksempelvis kan det å få ned 0,5 prosent i rente på et boliglån på 2 millioner, utgjøre 10.000 kroner i året. Dermed kan du ha mye å vinne på å sjekke tilbud hos andre banker.

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Lavest rente på refinansiering av gjeld får man om man kan stille sikkerhet i bolig.

Dette er fordi banken får mindre risiko knyttet til det å låne ut penger til deg, og trenger ikke dekke like mye gjennom renten.

For å få refinansiering, må du ha en belåningsgrad under 85 prosent. Det vil si at egenkapitalen i boligen må være minst 15 prosent.

Du kan også stille med tilleggssikkerhet for å dekke det du mangler. Eksempelvis kan det være sikkerhet i fritidsbolig, eller at en kausjonist stiller sikkerhet i sin bolig.

Her kan du lese mer om refinansiering med kausjonist.

Om du har mulighet til å stille sikkerhet, kan du velge dette alternativet øverst på siden. Alle våre tjenester er gratis og uforpliktende.

Refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering uten sikkerhet kan gi deg lavere rente og bedre oversikt over økonomien din. Om du ikke har ledig sikkerhet i bolig, er det fortsatt mye å spare på usikret refinansiering.

Det er også enkelt å søke refinansiering uten sikkerhet, ettersom man kan få svar fra bankene med en gang. Du kan også signere digitalt når du har fått tilbud om lån.

Har du flere smålån, kan disse samles, så lenge du får innvilget beløpet du trenger. Får du ikke refinansiert alle lånene dine, kan det fortsatt lønne seg å refinansiere noen av dem.

Er du usikker på hvor mye forbrukslån og kredittkortgjeld du har? Da kan du sjekke gjeldsregisteret og få full oversikt over all usikret gjeld.

Dersom du har betalingsanmerkninger eller inkasso, kan du ikke søke refinansiering uten sikkerhet.

Refinansiering med betalingsanmerkninger eller inkasso

Har du inkassosaker eller betalingsanmerkninger, blir det raskt vanskeligere å få lån. Til og med refinansiering av lån, selv om det er kanskje da man trenger det som mest, for å gjøre gjelden mer håndterlig.

Et mulig alternativ man har for å refinansiere lån med betalingsanmerkninger, er om man søker om refinansiering hos en spesialistbank.

Disse tilbyr det som kalles for omstartslån, som er refinansiering med sikkerhet i bolig. Særlig tiltenkt de som har mye ugunstig gjeld.

Det har noe høyere rente enn et ordinært boliglån, men vil fremdeles hjelpe deg med å få ned månedskostnadene dersom du har mye forbrukslån og andre lån med høy rente.

Et omstartslån blir da første skritt på veien tilbake til en bedre økonomisk hverdag.

Vi hjelper deg gjerne med å forhandle omstartslån, helt gratis og uforpliktende. Du finner søknadsskjema her.

Samle flere smålån og få bedre oversikt over økonomien

Har du flere lån, kan du i tillegg til å spare penger, få bedre oversikt om du velger å samle disse i et enkelt lån.

Da har man færre gebyrer, og færre terminbeløp og betalingsfrister å forholde seg til. Da blir det raskt enklere å planlegge økonomien.

Noe som er lurt for å få bedre kontroll over økonomien er å sette opp et budsjett. Ikke bare for lån og kreditter, men alle inntekter og kostnader.

Da ser du om du har penger til overs fra måned til måned, og kan velge å sette av disse til sparing eller å betale ned ekstra på lånene dine. Slik at du kan bli gjeldfri raskere.

Du kan også sette mål for hvor mye du tenker å bruke på de ulike postene. Slik som mat, drivstoff, klær og lignende. Slik at du kan sitte igjen med enda mer penger til overs hver måned.

Sammenlign effektiv rente

Det er den effektive renten som må sammenlignes når man sammenligner lån. Det gjelder alle typer lån og kreditter.

Effektiv rente inneholder nominell rente, men er også iberegnet andre gebyrer og kostnader. Dermed blir effektiv rente den faktiske kostnaden av å ha lån.

Renten oppgis som årlig, som vil si at for eksempel 5 prosent effektiv rente på et billån på 500.000 vil utgjøre 25.000 på et år.

Det fordeler seg likevel ikke likt gjennom året, ettersom renten regnes ut fra hva du til enhver tid skylder. Siden lånene dine minker fra måned til måned, og månedene har ulikt antall dager.

I tillegg vil man betale mindre renter totalt om man betaler inn ekstra på lånet.

Søke om refinansiering uten sikkerhet hos flere banker samtidig

Skal du refinansiere lån og kreditter uten sikkerhet, har vi en sammenligningstjeneste du kan benytte deg av.

Da trenger du kun å fylle ut et enkelt skjema, så sender vi søknaden til flere banker samtidig. Du vil motta tilbud fortløpende, slik at du kan sammenligne og sjekke hvem som har best rente.

Vår sammenligningstjeneste er helt gratis å bruke, og alle tilbud er helt uforpliktende. Dermed kan du spare både tid og penger på å få oversikt over markedet.

Du velger det tilbudet som passer best for deg, og signerer lånedokumenter digitalt. Den nye banken tar jobben med å betale ned lånene dine i de andre bankene.

Du kan søke om refinansiering uten sikkerhet ved hjelp av dette skjemaet. 000 kr o 5 år kostnad

Innhent tilbud på refinansiering av gjeld med sikkerhet

Vi hjelper deg med å innhente tilbud på refinansiering av gjeld med sikkerhet i bolig.

Søker du refinansiering hos oss, hjelper vi deg å forhandle nytt lån på vegne av deg. Så lenge det gjelder lån med sikkerhet.

Enten du bare vil refinansiere boliglånet for å se om du kan få lavere rente hos en annen bank. Eller om du for eksempel ønsker refinansiering av forbrukslån inn i boliglånet, eller har andre grunner for å øke boliglånet.

Du finner skjema for refinansiering av boliglån her.

Som nevnt, for deg med mye ugunstig gjeld, og eksempelvis inkasso og betalingsanmerkning, vil et omstartslån kunne være løsningen. Du finner skjema for omstartslån her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på telefon eller e-post: [email protected].