Refinansiering med betalingsanmerkning

Få tilbud på refinansiering av lån du har i dag. Vi hjelper deg å sjekke hvilke tilbud du kan få. Det er gratis og uforpliktende.
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
 • Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Fyll ut låneskjema

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Søknad
  Fyll ut søknaden og last opp dokumentasjon
 • 2
  Gjennomgang med rådgiver
  En rask og grundig gjennomgang av søknaden med en dyktig og personlig rådgiver
 • 3
  Du mottar tilbud fra banken
  Sammen velger vi en fornuftig og bærekraftig løsning som passer din situasjon

Vi sammenligner lånetilbud for deg

 • 13
  banker
 • 100%
  uforpliktende
 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg med å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader.
 • Hos oss arbeider dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen, for å sikre deg best mulig hjelp på veien.
 • Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden. Tilslutt er det du som velger å si ja til tilbudet eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Se hva våre kunder sier om oss

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Vanlige spørsmål om refinansiering med betalingsanmerkning

 • Kan man få refinansiering med betalingsanmerkning eller inkasso?

  Ja, omstartslån kan man få selv om man han betalingsanmerkninger eller inkasso. Forutsetningen er at du kan stille sikkerhet og har tilstrekkelig fast inntekt.

 • Hva er forskjellen på nominell og effektiv rente?

  Nominell rente er rentesatsen før gebyrer, mens effektiv rente er rentesatsen medberegnet gebyrer, slik som etableringsgebyr, termingebyr og andre kostnader. Du bør derfor se på effektiv rente for å få et bedre bilde av de faktiske kostnadene for lånet.

 • Hvordan blir man kvitt betalingsanmerkninger?

  Den eneste måten man blir kvitt betalingsanmerkninger er å betale ned gjelden hos kreditoren som har registrert anmerkningen på deg. Når man refinansierer, betaler den nye banken ned denne gjelden, slik at anmerkningen forsvinner, og du får et nytt lån i ny bank.

 • Kan jeg søke refinansiering med kausjonist?

  Om du ikke har tilstrekkelig sikkerhet i egen bolig, eller ikke eier egen bolig, kan en kausjonist hjelpe deg med å få refinansiering med sikkerhet.

 • Hva slags dokumentasjon kreves?

  Vanligvis er det lønnsslipper og skattemelding som kreves. Eksempelvis godtas ikke likning, skatteoppgjør eller søknad om skattekort. I tillegg kan det også bli bedt om nedbetalingsplaner. Er du selvstendig næringsdrivende kreves siste næringsoppgave og/eller oppdatert regnskap for året. Dette må også være godkjent av regnskapsfører eller revisor.

 • Hvor land tid tar det før jeg får svar på søknad om refinansiering?

  Det spørs hvor raskt du kan legge frem nødvendige dokumenter. Så fort disse er inne hos oss, sendes søknaden din til de aktuelle bankene. Så fremt de sendes innenfor åpningstid, mandag til fredag fra kl. 09 - 17. Vanligvis får du et svar innen et par dager etter at søknaden er videresendt til banken.

Søk om refinansiering med sikkerhet i bolig

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Fyll ut låneskjema

Omstartslån - refinansiering med betalingsanmerkning

Har man fått en betalingsanmerkning, vil det være vanskelig å få refinansiering. Løsningen for å få refinansiering med betalingsanmerkning, heter omstartslån.

Andre banker vil gi deg avslag, dersom du har inkasso eller betalingsanmerkning. Selv om du ønsker å låne til refinansiering, for å komme deg ut av en vanskelig økonomisk situasjon.

Med et omstartslån kan man få refinansiering med betalingsanmerkning, dersom man kan stille sikkerhet i egen bolig, eller en kausjonists bolig.

Et omstartslån har litt høyere rente enn et ordinært boliglån, men fortsatt lavere enn refinansiering uten sikkerhet. Et lån med sikkerhet i bolig, kan også refinansiere mer gjeld enn et lån uten.

Ønsker du å få gratis hjelp til å forhandle omstartslån? Vi tar jobben på vegne av deg, og forhandler frem et uforpliktende tilbud for deg. Du kan søke om refinansiering med betalingsanmerkning her.

Hvorfor refinansiering?

Refinansiering er når man tar opp et nytt lån for å betale ned eksisterende gjeld. Målet er å få lavere rente og bedre oversikt.

Med lavere rente blir lånet lettere å håndtere, slik at du kan sette av penger til andre nødvendige utgifter eller til ekstra innbetalinger på lånet. For desto raskere du betaler ned lånet, desto mindre renter betaler du.

Man kan refinansiere et enkelt lån, eller man kan refinansiere flere inn i et enkelt nytt lån. Har man flere lån, betaler man gjerne termingebyr hos flere.

I tillegg vil det å ha kun et lån å forholde seg til, vil det bli enklere å ha en forutsigbar økonomisk hverdag. Med flere terminbeløp og innbetalingsdatoer å forholde seg til, kan det være lettere for at det skjer en glipp.

Mens med kun et terminbeløp og dato for innbetaling, vil det være lettere å sette av nødvendig beløp hver måned, og planlegge resten av økonomien deretter. For eksempel om du ønsker å sette opp et månedlig budsjett.

Hva er en betalingsanmerkning?

Betalingsanmerkning blir satt på deg etter det er tatt rettslige skritt mot deg, for å innkreve gjelden din. Det kan for eksempel være i forbindelse med inkasso, konkurs, lønnstrekk eller en dom.

Det er kredittopplysningsbyråene i Norge som registrerer anmerkningen, etter at den er meldt inn av en aktør. Ofte er det kreditor som melder inn.

En anmerkning fungerer da som en advarsel til alle som utfører en kredittsjekk av deg, om at du ikke har betalt gjelden din.

I Norge får man ikke lån uten kredittsjekk, dermed vil alle banker være pliktig å gjøre dette når du søker. Selv om du skal søke om refinansiering.

Det er likevel ikke bare banker som ber om kredittvurdering av deg. Det kan også være aktører innenfor tjenester hvor man betaler på etterskudd. For eksempel ulike abonnement, eller til og med leie av bolig.

Slik blir du kvitt betalingsanmerkninger

Den eneste måten å fjerne en betalingsanmerkning, er å betale ned gjelden du skylder hos kreditoren som har satt betalingsanmerkningen i utgangpunktet.

Selv om en betalingsanmerkning kun kan stå i fire år, kan kreditor fortsatt ta nye rettslige skritt for å sette ny betalingsanmerkning på deg etter det.

For mange kan det være vanskelig å få til betalingene fra måned til måned, når det både er renter, inkassosalær og gebyrer som legges på gjelden.

Refinansiering av gjeld med betalingsanmerkning er en måte å fjerne betalingsanmerkninger på. Da vil den nye banken betale ned lånet hos den gamle, og opprette et nytt lån hos dem.

Ikke bare får man fjernet betalingsanmerkninger. Man får også lavere rente, som gjør det lettere å forhindre at du får ny inkasso eller betalingsanmerkning i fremtiden.

Hvordan få refinansiering av gjeld med betalingsanmerkning

Ordinære banker vil gi deg avslag på lån, dersom du har betalingsanmerkninger eller inkasso. Selv om det er snakk om refinansiering av gjeld. Men det er jo akkurat når man har gjeld med betalingsanmerkning at man trenger refinansiering som mest.

Omstartslån er et lån med sikkerhet i bolig. Det vil si at du må ha sikkerhet nok i boligen, til å håndtere den gjelden du trenger å refinansiere.

Hvor mye sikkerhet i bolig du har, avhenger av hvor mye du har betalt ned på lånet. Samt hvor høy verdi boligen din har. Har boligen steget i verdi siden du kjøpte den, er dette også penger som vil legges til på din egenkapital/sikkerhet.

Du må også ha fast inntekt, som gjør at du klarer å betale innbetalingene på lånet fra måned til måned. De som er selvstendig næringsdrivende, kan også søke, så lenge man kan dokumentere inntekter.

Dette betyr refinansiering med sikkerhet i bolig

Refinansiering med betalingsanmerkning eller inkasso er bare mulig om man kan stille sikkerhet i bolig.

Det kan bety din egen bolig, eller du kan søke om refinansiering med kausjonist. Boligen må ha nok ledig sikkerhet, for at man skal kunne refinansiere gjeld med pant i bolig.

Når banker har pant i boligen din, er det sikkerheten deres for å få pengene sine tilbake. Det vil si at om du misligholder lånet ditt, kan banken etter hvert ta rettslige skritt for å få solgt boligen din. Slik at de kan få dekning for det du skylder.

Har du kausjonist, er det deres bolig som kan bli solgt for å få pengene du skylder. Deres kausjonsansvar går ikke over før du har betalt ned tilsvarende det de har stilt sikkerhet for.

Det er derfor viktig at du og kausjonist stoler på hverandre. Dessuten vil pant i bolig til kausjonisten gjøre at de for eksempel ikke står fritt til å selge boligen sin. Derfor er det viktig at de har planer om å bli værende de neste årene.

Få gratis hjelp til å søke om refinansiering

Hvis du ønsker å søke om refinansiering med betalingsanmerkning, kan vi hjelpe deg med å forhandle med banken. Dette gjør vi helt gratis, og tilbud du eventuelt mottar er helt uforpliktende.

Du finner søknaden øverst på siden, og vi setter i gang med å behandle søknaden din så raskt som mulig. Sammen finner vi en løsning som gir deg bedre oversikt over din økonomiske situasjon, og et nytt lån som er lettere å betjene.

Våre dyktige lånerådgivere jobber med refinansiering og nye lån hver eneste dag, og vet hvilke løsninger som passer for de fleste tilfeller.

Vi vet at det kan være vanskelig å sette i gang, derfor håper vi du vil ta det første steget. Det å refinansiere kan være din vei ut av en økonomisk vanskelig situasjon.

Har du spørsmål om søknad eller refinansiering eller betalingsanmerkninger? Ta kontakt med oss på e-post: [email protected] eller telefon: 66 77 01 01.

Fyll ut låneskjema

Fyll ut låneskjema