Søk om MC-lån

Søk MC-lån og vi hjelper deg med å finne beste lånetilbud. Gratis og uforpliktende tjeneste.
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
 • Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Fyll ut låneskjema

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Fyll enkelt ut låneskjemaet på våre sider
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp og veiledning.
 • 2
  Nødvendige dokumenter hentes inn til banken
  Dette trengs for å kunne gi deg et lånetilbud - det gjøres gjerne dialog med din rådgiver.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.

Vi hjelper deg med lånetilbud

 • 17
  banker
 • 100%
  uforpliktende
 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg med å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader.
 • Hos oss arbeider dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen, for å sikre deg best mulig hjelp på veien.
 • Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden. Tilslutt er det du som velger å si ja til tilbudet eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Anmeldelser av Tjenestetorget Finans hos Trustpilot

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Spørsmål og svar om MC-lån

Søk om lån til MC

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Fyll ut låneskjema

Lån til motorsykkel eller moped

Et MC-lån er et lån hvor banken har sikkerhet i motorsykkelen eller mopeden du kjøper. Dette gjør at du får lavere renter, enn om du må ha finansiering uten sikkerhet.

En bank vil stille krav til tilstrekkelig forsikring dersom den har sikkerhet, altså pant, i kjøretøyet.

En motorsykkel koster vanligvis mindre enn en bil, men det kan likevel være en stor investering. Derfor er mange nødt til å ta opp et MC-lån for å kjøpe motorsykkel eller moped.

Akkurat hvilke betingelser du får på MC-lånet vil avhenge av om du kan stille med egenkapital eller ikke, samt økonomien din.

Hvor mye rente du må betale vil også bestemmes av dette. Best rente får du som regel ved å stille minst 35 % egenkapital. Det er også ulikheter på nedbetalingstid som tilbys

Du kan velge inntil 10 års nedbetalingstid på et MC-lån, men det anbefales gjerne å velge kortere nedbetalingstid. Velger du et kaskofritt MC-lån, altså lån uten sikkerhet, vil nedbetalingstid være inntil 5 år.

Inntil 100 % finansiering av motorsykkelen

For lån til kjøretøy er det ikke noe krav til egenkapital, og du kan i utgangspunktet få inntil 100 % finansiering av en motorsykkel.

Dette er naturligvis gitt at økonomien din tillater det. Det kan være du må se etter billigere motorsykkel, eller at egenkapital blir en forutsetning for å få så høyt lånebeløp som du ønsker.

Det å kunne stille med noe egenkapital vil kunne gi deg bedre renter på lånet. For eksempel vil 35 % egenkapital

Husk at også utstyr til motorsykkelen kan bli en høy kostnad. Engangsutgifter som hjelm, ryggskinne og annet kjøreutstyr kan fort bli dyrt. I tillegg til årlige avgifter, drivstoff, vedlikehold og eventuell parkering eller vinterlagring.

Totalt blir kostnadene høyere enn bare det det koster å kjøpe selve sykkelen. Selv om mange av disse faste utgiftene ikke er til å komme utenom, vil det i alle fall være lurt å skaffe så billig finansiering som mulig.

Øke boliglånet for å kjøpe motorsykkel?

Siden lån til kjøretøy og da også MC-lån har noe høyere renter enn boliglån, kan det å øke boliglånet være en måte å gjøre kostnadene til motorsykkelen lavere.

For deg som har betalt ned på boliglånet en stund, kan du dra nytte av den ledige sikkerheten du har i boligen.

Boliglånet har de laveste rentene på markedet fordi det er mindre risiko for at banken ikke får igjen penger de har lånt ut når de har sikkerhet i bolig.

Skal du øke boliglånet bør du sørge for å betale ned økningen på like lang tid, eller kortere, enn du hadde gjort med et ordinært MC-lån. Hvis ikke kan rentene løpe lenger enn de bør, og bli dyrere totalt sett.

Samtidig som du øker boliglånet, kan det være lurt å sjekke om du kan spare penger på boliglånet ved å flytte det til en annen bank. Da kan du få lavere kostnad knyttet til både motorsykkel og bolig samtidig.

Vi forhandler gjerne boliglån på vegne av deg. Du finner skjema for refinansiering av boliglån her. Alle våre tjenester er gratis og uforpliktende for deg å bruke.

Husk å sammenligne effektiv rente fremfor nominell rente

Det er lurt å sjekke hva ulike banker tilbyr når du skal søke om lån. Det gjelder uansett hvilken type lån det er snakk om.

Effektiv rente inneholder nominell rente iberegnet termingebyr og eventuelle andre gebyrer.

Det er derfor effektiv rente som gir deg et riktig bilde av hvor mye lånet kommer til å koste deg.

Se derfor på denne når du sammenligner ulike lån hos ulike banker. Har du lån fra før kan du sjekke renten du har i dag med rente hos andre banker og ser hvor mye du kan spare.

Har du et lån i dag? Enten det er motorsykkellånet eller andre lånetyper? Sjekk gjerne om du kan spare penger ved å få lavere rente ved å refinansiere dem.

Få hjelp til å forhandle mc-lån

Søker du om MC-lån hos oss, hjelper vi deg med å forhandle lånet på vegne av deg, med banker vi samarbeider med. Vi kan hjelpe deg med lån til både ny eller brukt motorsykkel.

Du søker enkelt via skjemaet vårt, som du finner flere steder på denne siden. Blant annet rett under denne teksten.

Vi starter arbeidet med søknaden din så raskt som mulig, og presenterer det beste MC-lånet vi fikk til for deg. Tilbud du mottar via oss er uforpliktende, og alle våre tjenester er gratis.

Du finner også andre typer lån i menyen øverst på siden.

Har du spørsmål om MC-lån eller søknaden din? Ta gjerne kontakt med oss på e-post: [email protected] eller telefon: 66 77 01 01, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Fyll ut låneskjema

Fyll ut låneskjema