Få tilbud på billån

Vi hjelper deg med å sjekke hvilke tilbud du kan få på billån. Gratis og uforpliktende tjeneste.
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
 • Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Fyll ut låneskjema

Se hva våre kunder sier om oss

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Søknad
  Fyll ut søknaden og last opp dokumentasjon
 • 2
  Gjennomgang med rådgiver
  En rask og grundig gjennomgang av søknaden med en dyktig og personlig rådgiver
 • 3
  Du mottar tilbud fra banken
  Sammen velger vi en fornuftig og bærekraftig løsning som passer din situasjon

Vi hjelper deg med lånetilbud

 • 14
  banker
 • 100%
  uforpliktende
 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg som kunde å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader. Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Hos oss arbeider dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden til de aktuelle bankene. Tilslutt er det du som velger å benytte deg av tilbudene eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Spørsmål og svar om billån

 • Hvor mye kan jeg låne til bil?

  Det vil avgjøres av økonomien din. Hvor høy inntekt du har, hvor mye gjeld, livssituasjon er blant faktorene. Endelig svar får du når du søker billån hos en låneagent eller bank. Tilbud du mottar er uforpliktende og det er gratis å søke.

 • Hvilken rente får jeg på billånet?

  Hvilken rente du får avhenger av lånebeløp og sikkerhet. Det vil si at betalingsevne har mye å si, som betyr inntektene og utgiftene dine. Belåningsgraden vil også påvirke renten.

 • Kan jeg få lån til bruktbil?

  Bankene stiller noe krav til hvilken bil du ønsker å kjøpe dersom det er et billån med pant i bilen. Det kan for eksempel øvre grense for alder på bilen. Dersom du skal søke kaskofritt billån til en bil av lavere verdi, er det ingen krav til bilen fordi lånet er uten sikkerhet.

 • Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få på billånet?

  Du kan få opptil 10 års nedbetalingstid, avhengig av alderen på bilen du ønsker å kjøpe. Det anbefales at du velger en nedbetalingstid hvor du kan betale ned lånet i takt med verdifallet på bilen. Dessuten vil du betale mindre i renter totalt sett ved kortere nedbetalingstid.

 • Hva er kaskofritt billån?

  Et kaskofritt billån er et billån hvor banken ikke tar sikkerhet i bilen. Det stilles da heller ikke krav til kaskoforsikring på bilen du kjøper. Lånet har noe høyere rente fordi det er usikret.

 • Kan jeg kjøpe bil med restgjeld/heftelser?

  En bank kan ikke ta ny pant i bilen så lenge det er restgjeld/heftelser på den. Er det restgjeld på bilen må denne gjøres opp ved at banken din betaler direkte til banken hvor gjelden er registrert, slik at heftelsen forsvinner samtidig som du overtar eierskap.

Søk om lån til bil

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Fyll ut låneskjema

Skal du kjøpe ny bil?

Skal du kjøpe ny bil for å bytte ut den gamle, eller kanskje du skal kjøpe bil for første gang? Man er ofte avhengig av finansiering når man ønsker å kjøpe bil.

Det er mange kostnader knyttet til bil fra før. Man vil da naturligvis ha et så billig billån som mulig, slik at den totale kostnaden måned for måned blir lavere. Men hva bør du se etter i et billån?

Best renter på billånet får du når banken tar sikkerhet i bilen du kjøper. Det betyr at banken tar pant i det du kjøper for å minske risikoen for å ikke få pengene sine tilbake. Derfor får du lavere rente på et slikt lån enn ved et usikret lån.

Det er ikke alltid krav til egenkapital til billånet, og det betyr at du kan låne inntil 100 prosent av kjøpesummen. Dette kalles for fullfinansiering. Kan du stille noe egenkapital, vil du kunne få billån med lavere rente.

Ny eller brukt bil

For å få et billån, må du oppfylle kravene om å være betalingsdyktig. For å finne ut dette, vil du bli kredittvurdert.

Det er heller ikke nødvendig å vite hvilken bil du skal kjøpe. Først tar du kontakt med banken, som gir deg et lånebevis på hvor mye du kan få i lån. Når du finner bilen du vil ha, løses lånebeviset inn i lån, men først etter bilen er godkjent av banken. 

For å få et så billig billån som mulig, er det smart å sjekke tilbud fra flere banker. Fyll gjerne ut vårt skjema og vi vil jobbe med å finne den beste låneløsningen for deg.

Du kan søke lån til både ny bil og brukt bil. Banken vil likevel ha noen krav når de tar pant i bilen.

Søker du kaskofritt billån er det ikke noen krav til hvilken bil du kjøper, men dette har til gjengjeld ikke sikkerhet i bilen og har dermed høyere renter. Derfor egner det seg best for biler av lavere verdi, hvor det ikke lønner seg med kaskoforsikring.

Hvor mye billån kan jeg få?

Det er flere faktorer som spiller inn på hvor mye billån du kan få. Her vil banken se på inntekt, hvilken bil du skal kjøpe, tidligere lån og betalingshistorikk på disse. 

Her er noen krav for å få billån:

 • Du kan ikke ha gjeld som overstiger fem ganger din egen inntekt

 • Økonomien din må tåle en tenkt økning i rente på 3 prosent, og minimum 7 prosent.

 • Skal banken ta sikkerhet i bilen, må du ha kaskoforsikring

 • Banken må godkjenne bilen før lånet utbetales direkte til selger

 • Det er ikke i utgangspunktet noe krav om egenkapital, men det kan gi deg bedre rente på lånet

 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Skal du få svar på hvor mye du kan få i billån, kan du søke om finansieringsbevis til bil. Dette er helt uforpliktende og gratis, og vil fortelle deg lånebeløp i tillegg til annen informasjon om lånet.

Renter på billånet

Renter og gebyrer er det du må betale for å låne penger. Jo lavere effektiv rente du har, jo mer går pengene dine til å nedbetale selve lånet.

For å få best mulig vilkår og renter, burde du opp i 35 % egenkapital eller mer. Med andre ord, en belåningsgrad på 65 %. Du kan også prøve en billånskalkulator. Da får du en pekepinn på hvor mye lånet vil koste deg.

Derimot er det viktig å huske på at slike kalkulatorer ikke tar med alle individuelle faktorer i beregningen, som alder og type kasko du vil ha.

Det er viktig å skille på nominell og effektiv rente. Mange banker markedsfører seg med nominell rente, men det er faktisk den effektive som er viktig. Den forteller deg hva kostnadene er, siden den inkluderer termingebyr og etableringsgebyr. 

Akkurat hvilken rente bankene kan tilby deg vil avhenge av flere ting. Hvilken bank du velger, i tillegg til flere individuelle faktorer. Det viktigste er bare å lese nøye igjennom tilbudene du får slik at du kan få det beste billånet.

Inntil 10 års nedbetalingstid på billån

Hvor lang nedbetalingstid du kan få, vil avhenge av bilen du ønsker å kjøpe, prisen og økonomien din. Du kan få inntil 10 års nedbetalingstid på billånet.

Det vil stilles krav til alderen på bilen. Nye biler vil kunne få lengre nedbetalingstid enn de som er noen år gamle.

Det anbefales at du velger en nedbetalingstid som lar deg betale ned lånet i takt med verdifallet. For eksempel om du har planer om å bytte bil innen 5 år.

En annen fordel ved å velge en kortere tid for nedbetaling, er at renter ikke løper like lenge. Da vil du betale mindre i renter totalt sett, siden lånet krymper raskere.

Grønt billån

El-biler tar stadig større andeler av det norske bilmarkedet. Lavere utgifter til drivstoff, komfort og miljøhensyn er noen av grunnene til at folk kjøper elbil.

Videre er det flere banker som gir ekstra fordeler for de som kjøper en miljøvennlig bil. Ofte kalles disse lånene for grønt billån.

For disse type lånene er krever noen låneutstedere at det er en nullutslippsbil, mens andre har satt en maksimumsgrense for CO2 per kilometer. Ofte får du også bedre rente på et grønt billån. 

Selv om et grønt billån i utgangspunktet gir deg en av bankens beste renter på billån, kan det fortsatt være mer penger å spare ved å sjekke tilbud hos en annen bank.

Billån ung

Mange banker tilbyr billån for unge, der aldergrensen typisk er mellom 18 og 34. Kanskje har man nettopp fått førerkortet, og kjøpe sin første bil.

Tanken bak en slik type billån, er å kunne gjøre det enklere for unge å komme i gang. Et slikt lån har derfor noe lavere rente enn ordinære billån.

Billånet for unge, stiller også krav til at du har råd til å betjene det. Du må ha god nok inntekt og ikke for mye gjeld i forhold til inntekt.

Søker du via oss, sjekker vi tilbud på billån hos samarbeidsbankene våre. Priser kan nemlig variere stort fra bank til bank, selv om billån for unge en av bankens gunstigste lån.

Du finner skjema for billån øverst på siden. Alle våre tjenester er gratis og uforpliktende.

Finansieringsbevis til bil

Vet du ikke hvilken bil du ønsker å kjøpe enda? Eller lurer på hvor mye du kan låne til bil? Da kan du søke et finansieringsbevis til bil.

Finansieringsbeviset viser informasjon om hvor mye du kan låne, eventuelt krav til egenkapital, nedbetalingstid, renter og andre relevante faktorer du bør vite om.

Da blir det lettere for deg å lete etter biler, når du vet hvilke priser du har råd til. I tillegg til at du kan planlegge utgiftene dine allerede før lånet er utbetalt.

Beviset fungerer som en bekreftelse fra banken om at du kan få lånet du har søkt om. Men dette er gitt at de godkjenner bilen du velger deg ut, og at økonomien din ikke har vært utsatt for store endringer siden utstedelse av beviset.

Et finansieringsbevis varer gjerne 3 måneder før det må fornyes.

Innhent tilbud på billån

Vi kan hjelpe deg med nytt billån med sikkerhet eller kaskofritt.

Søker du billån via oss, hjelper vi med å forhandle lånet på vegne av deg med banker vi samarbeider med, helt gratis. Vi sender deg det beste tilbudet, som er helt uforpliktende for deg.

Du søker via skjemaet øverst på siden eller rett under teksten. Vi setter i gang arbeidet så raskt som mulig, og tar kontakt hvis noe mangler.

Har du spørsmål om søknaden eller billån generelt? Ta kontakt med oss på telefon: 66 77 01 01 eller e-post: [email protected].

Vi kan også hjelpe deg med lån til andre kjøretøy.

Fyll ut låneskjema

Fyll ut låneskjema