Lån med betalingsanmerkning

Få tilbud på refinansiering av lån du har i dag. Vi hjelper deg å sjekke hvilke tilbud du kan få. Det er gratis og uforpliktende.
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
 • Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Fyll ut låneskjema

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Søknad
  Fyll ut søknaden og last opp dokumentasjon
 • 2
  Gjennomgang med rådgiver
  En rask og grundig gjennomgang av søknaden med en dyktig og personlig rådgiver
 • 3
  Du mottar tilbud fra banken
  Sammen velger vi en fornuftig og bærekraftig løsning som passer din situasjon

Vi sammenligner lånetilbud for deg

 • 14
  banker
 • 100%
  uforpliktende
 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg med å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader.
 • Hos oss arbeider dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen, for å sikre deg best mulig hjelp på veien.
 • Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden. Tilslutt er det du som velger å si ja til tilbudet eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Se hva våre kunder sier om oss

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Vanlige spørsmål om refinansiering med betalingsanmerkning

 • Kan man få lån med betalingsanmerkning eller inkasso?

  Ja, men det må være til refinansiering. Et omstartslån kan man få selv om man han betalingsanmerkninger eller inkasso. Forutsetningen er at du kan stille sikkerhet og har tilstrekkelig fast inntekt.

 • Hva er forskjellen på nominell og effektiv rente?

  Nominell rente er rentesatsen før gebyrer, mens effektiv rente er rentesatsen medberegnet gebyrer, slik som etableringsgebyr, termingebyr og andre kostnader. Du bør derfor se på effektiv rente for å få et bedre bilde av de faktiske kostnadene for lånet.

 • Hvordan blir man kvitt betalingsanmerkninger?

  Den eneste måten man blir kvitt betalingsanmerkninger er å betale ned gjelden hos kreditoren som har registrert anmerkningen på deg. Når man refinansierer, betaler den nye banken ned denne gjelden, slik at anmerkningen forsvinner, og du får et nytt lån i ny bank.

 • Kan jeg søke refinansiering med kausjonist?

  Om du ikke har tilstrekkelig sikkerhet i egen bolig, eller ikke eier egen bolig, kan en kausjonist hjelpe deg med å få refinansiering med sikkerhet.

 • Hva slags dokumentasjon kreves?

  Vanligvis er det lønnsslipper og skattemelding som kreves. Eksempelvis godtas ikke likning, skatteoppgjør eller søknad om skattekort. I tillegg kan det også bli bedt om nedbetalingsplaner. Er du selvstendig næringsdrivende kreves siste næringsoppgave og/eller oppdatert regnskap for året. Dette må også være godkjent av regnskapsfører eller revisor.

 • Hvor land tid tar det før jeg får svar på søknad om refinansiering?

  Det spørs hvor raskt du kan legge frem nødvendige dokumenter. Så fort disse er inne hos oss, sendes søknaden din til de aktuelle bankene. Så fremt de sendes innenfor åpningstid, mandag til fredag fra kl. 09 - 17. Vanligvis får du et svar innen et par dager etter at søknaden er videresendt til banken.

Søk om refinansiering med sikkerhet i bolig

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Fyll ut låneskjema

Slik kan du refinansiere lån med betalingsanmerkning

Er det mulig å få lån med betalingsanmerkning? Ja, under visse forutsetninger, er det noen banker som gir lån med betalingsanmerkning.

Skal du få et lån med inkasso eller betalingsanmerkning, er det i forbindelse med refinansiering, særlig for deg med mye gjeld.

Så langt er det ingen tradisjonelle banker som tilbyr slike muligheter for lån. Derfor må man ta opp et lån hos en spesialistbank, også kalt omstartslånsbank.

Et omstartslån er et lån med sikkerhet. Det er mulig å få selv om du har inkasso eller betalingsanmerkning. Kravene er at du kan stille med sikkerhet i bolig, samt en fast inntekt å vise til.

En annen fordel med omstartslån, er at det har lavere rente enn lån uten sikkerhet til refinansiering. I tillegg kan du refinansiere større beløp enn ved lån uten sikkerhet, avhengig av mengde sikkerhet.

Vi gir deg hjelp med forhandling av omstartslån, slik at du er sikker på at du får det beste tilbudet. Tjenesten er både gratis og uforpliktende. Du søker om lån øverst på siden.

Hva er konsekvensen av å ha betalingsanmerkning?

En betalingsanmerkning er noe man får etter det er tatt ut rettslige skritt mot deg, som følge av at du ikke har unnlatt å betale tilbake det du skylder.

Det er gjerne kreditor som melder inn betalingsanmerkninger, mens kredittopplysningsbyråene er de som registrerer dem.

Betalingsanmerkninger dukker opp når noen foretar en kredittvurdering av deg. For å få lån i Norge, må banker foreta en kredittvurdering av alle som skal søke om lån hos dem.

Betalingsanmerkningen blir da et faresignal om at du ikke har betalt det du skylder hos andre kreditorer, og det vil anses som veldig høy risiko å låne penger til deg.

Det er ikke bare banker som foretar kredittvurderinger. Også når man skal for eksempel tegne forsikring, stifte abonnementer eller leie bolig, kan det være aktuelt å kredittsjekke. Særlig i tilfeller hvor man betaler etterskuddsvis for en tjeneste.

Betalingsanmerkninger kan altså ha konsekvenser utover det at man ikke får innvilget lån.

Hvordan kan man bli kvitt betalingsanmerkninger?

Den eneste måten å bli kvitt en betalingsanmerkning er at gjelden blir gjort opp i sin helhet. Det vil si hos den kreditoren som har meldt inn betalingsanmerkningen i utgangspunktet.

Har du gjeld andre steder, vil ikke den påvirke betalingsanmerkningen du har hos andre.

Betalingsanmerkninger må også slettes etter fire år, men kreditor kan da ta nye rettslige skritt for å få registrert en ny anmerkning på deg. Dermed er det ikke lurt å vente med å gjøre noe.

Når man refinansierer, betaler den nye banken ned eksisterende gjeld hos kreditorene dine. Slik at du får et nytt lån hos dem. Dermed blir sakene du hadde på deg, lukket, og betalingsanmerkninger fjernet.

Det betyr likevel ikke at du ikke kan få betalingsanmerkninger igjen senere. Vær varsom med lån uten sikkerhet og kredittkort. Legg opp penger til regnværsdager.

Derfor er det lurt å refinansiere

Man blir altså kvitt betalingsanmerkningen, som kan være en byrde for deg i flere situasjoner. For eksempel kan du slite med å få forsikring, eller utvalget av abonnementer du kan velge kan innsnevres.

Det å ikke ha forsikringer kan gjøre at du får problemer om noe du virkelig trenger går i stykker, og du ikke har råd til å erstatte det.

Refinansiering har også som mål å gi deg lavere rente, slik at de månedlige kostnadene blir lettere å håndtere for deg. Penger som du sparer kan komme godt med i sparing til bufferkonto, daglige utgifter eller ekstra innbetalinger på lånet.

Med andre ord, kan refinansiering gjøre deg gjeldfri raskere. Naturligvis avhengig av hvor mye du sparer. Du bør ikke prioritere ekstra innbetalinger dersom økonomien din er sårbar for uforutsette utgifter.

Har du også flere lån, vil refinansiering samle lån i et nytt lån, og gi deg bedre oversikt. Da er det lett å sette av riktig mengde penger til riktig tid i løpet av måneden.

Hvordan få lån med betalingsanmerkning

Som nevnt, trenger du sikkerhet i fast eiendom. Det kan være egen bolig, men også boligen til en kausjonist.

I tillegg må du ha fast inntekt. Du må tjene godt nok til å kunne betjene lånet fra måned til måned etter refinansiering. Arbeider du som selvstendig næringsdrivende, må du kunne dokumentere inntektene dine.

Hvor mye ledig sikkerhet det må være i boligen din, avhenger av hvor mye du trenger å refinansiere. Gjelden og boliglånet kombinert kan ikke overstige 85 % av boligens verdi.

Dermed er lån med betalingsanmerkning gjerne for de som har betalt ned en del på boliglånet sitt. Er det en stund siden du har kjøpt boligen? Eventuell verdistigning vil komme deg til gode når man ser på hvor mye ledig sikkerhet du har.

Har du disse tingene på plass, må du finne frem til en bank som gir lån med betalingsanmerkning.

Hvilke banker gir lån med betalingsanmerkning?

Som du nå vet, er det ikke normalt å få lån med betalingsanmerkning i tradisjonelle banker. Det trenger likevel ikke å være vanskelig å få lån, om man oppfyller kravene for sikkerhet i bolig og inntekt.

Her er en liste over noen banker som gir lån med betalingsanmerkninger og inkasso:

 • Bank2

 • Bluestep Bank

 • Kraft Bank

 • Mybank

 • Nordax Bank

 • Svea Finans

Det kan være vanskelig å få oversikt over markedet, og søknadsprosessen kan være krevende. Særlig om du ender opp med å få avslag, og må søke i andre banker.

Vi samarbeider med flere banker, og kan gi deg gratis hjelp med å forhandle frem uforpliktende tilbud om omstartslån. Da trenger du kun én søknad, så ser våre lånerådgivere etter de beste låneløsningene for din situasjon.

Finnes det lån uten sikkerhet med betalingsanmerkning?

Nei, man kan ikke få lån med betalingsanmerkning uten sikkerhet.

Grunnen til at usikrede lån har høyere rente enn sikrede, er knyttet til risikoen banker tar med å låne penger til deg. Har du betalingsanmerkning, vil du anses å være en kunde som er svært risikabel å låne penger til.

Det gjelder både nye lån og refinansiering av eksisterende lån.

Derfor er det eneste alternativet omstartslån, som er et lån med pant i bolig. Da har banken mindre risiko, fordi de kan selge boligen for å få pengene sine tilbake, dersom lånet blir misligholdt.

Betalingsanmerkninger er der ikke bare for å fortelle bankene om risiko, det er også for å beskytte deg fra å få ytterligere økonomiske problemer.

Første steget ut av en lei økonomisk situasjon, kan være et omstartslån. Til tross for at det føles vanskelig, vil du takke deg selv for at du tok grep når du er på andre siden av det.

Få hjelp til å søke lån med betalingsanmerkninger

For å få lån med betalingsanmerkning, forutsettes det at det er et lån som skal brukes til refinansiering. Et omstartslån skal gi deg en omstart din vanskelige økonomiske situasjon, slik at du kan komme deg ut av den.

Du kan søke om lån med inkasso eller betalingsanmerkninger via søknadsskjema øverst på siden. Da vil en av våre lånerådgivere behandle søknaden så raskt som mulig, og forhandle på vegne av deg med banken som gir den beste løsningen for din situasjon.

Dette gjør vi helt gratis, og tilbudet du eventuelt mottar, er uforpliktende. Dermed har du ingenting å tape på å sjekke om det er mulig å få lån med betalingsanmerkninger.

Penger du sparer på å refinansiere, kan du bruke til nødvendige hverdagsutgifter, sparing til buffer eller ekstra innbetalinger på lån. Desto raskere du betaler tilbake pengene, desto mindre betaler du i renter totalt.

Har du spørsmål om refinansiering eller søknaden din? Ta kontakt med oss på telefon: 66 77 01 01 eller e-post: [email protected], så hjelper vi deg så godt vi kan.