Søk om fleksibelt bedriftslån

Lån opptil 3 millioner kroner. Vi gjør hele jobben med å innhente lånetilbud, og hjelper deg og din bedrift med å finne en rimelig låneavtale helt kostnadsfritt.
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
 • Helt kostnadsfritt for deg
Fyll ut skjema og motta uforpliktende lånetilbud

Banker vi samarbeider med

Vi samarbeider med en rekke ulike banker. Nedenfor finner du en oversikt over dem.
 • ico-logo-funding-partner.jpeg
 • ico-logo-qred.jpg

Anmeldelser av Tjenestetorget Finans hos Trustpilot

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Fyll enkelt ut låneskjemaet på våre sider
  Du kan også ringe oss for hjelp og veiledning.
 • 2
  Du bekrefter lånesøknaden med BankID
  Dette for å verifisere hvem du er og at du kan søke lån på vegne av bedriften.
 • 3
  Motta det beste tilbudet bankene kan tilby
  Du velger selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet eller ikke

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Vanlige spørsmål

Søk om bedriftslån

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Du bekrefter lånesøknaden med BankID
  Dette for å verifisere hvem du er og at du kan søke lån på vegne av bedriften.
 • 3
  Du mottar det beste tilbudet bankene kan tilby
  Du velger selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet eller ikke.
Fyll ut låneskjema

Finn et bedriftslån som passer din bedrift

Et bedriftslån er et lån som innvilges til bedrifter, altså AS, ENK, DA, ANS eller ASA. Pengene brukes gjerne til ulike ting som har med virksomheten å gjøre, slik som investeringer eller uforutsette utgifter.

Uansett hva som er deres grunn til å ta opp et bedriftslån, gjelder det å finne avtalen som sørger for bedriftens beste.

Finansiering til bedrifter er noe annerledes enn for privatpersoner. Blant annet tilbys det i hovedsak bedriftslån med kausjonist, og ikke lån uten sikkerhet. Dette kommer vi tilbake til.

Lånet bør passe til bedriftens behov. For eksempel om du trenger fast eller flytende rente. Eller kanskje du har behov for et lån du kan betale inn før tiden uten at det koster noe ekstra.

Om du søker bedriftslån via oss, kan vi hjelpe bedriften med å forhandle frem det beste lånet til deres situasjon. Vi behandler søknaden, og forhandler på vegne av dere med våre samarbeidspartnere.

Deretter presenterer vi det beste tilbudet for dere. Alle tjenestene våre er helt gratis, og alle tilbud er helt uforpliktende.

Hvor mye koster et bedriftslån?

Som med lån til privatpersoner, settes renten individuelt for låntakere. Det er flere ting bankene ser på for å bedømme risikoen ved å låne ut til bedrifter.

Man ser på økonomien til virksomheten. Er det allerede mye gjeld, og lite inntekt, kan det i verste fall være vanskelig å få videre finansiering, men også mulig med høyere rente.

Betjeningsevnen blir vurdert slik at desto mer bedriften sitter igjen med etter alle utgifter er betalt fra måned til måned, desto bedre er den.

Bransje kan også være noe som en bank vurderer. Det er visse bransjer som anses for å være mer stabile enn andre.

Avhengig av hvilket lån og hvilken bank du velger, kan det koste deg å betale ned lånet tidligere. Det er gjerne en erstatning for bankens tapte renteinntekter.

Det er viktig at dere passer på dette, om dere for eksempel tok bedriftslån for å takle en uforutsett utgift, og har planer om å betale ned så raskt som mulig.

Bedriftslån med kausjonist

Kausjonisten er gjerne en person som er sterkt tilknyttet bedriften, gjerne noen på eiersiden eller fra styret. Dette er noe en bank krever at man har med i avtalen om lånet, for å kunne ha tilstrekkelig sikkerhet.

Hvis en bedrift har betalingsansvar alene, kan nemlig ansvaret forsvinne dersom bedriften blir slått konkurs. Da har ikke bankene noen å rette krav mot.

Med kausjonist, kan banken rette krav mot vedkommende dersom bedriften blir slått konkurs. Som vil si at kausjonisten blir personlig ansvarlig for å betale tilbake pengene som banken krever.

Mer eller mindre alle banker i Norge krever en løsning med kausjonist. Dersom man ikke har kausjonist for bedriftslånet, vil det være et forbrukslån.

Lån til bedrift med betalingsanmerkning

Der lånemarkedet for private fungerer slik at man ikke får lån med betalingsanmerkning, med unntak av omstartslån, kan bedrifter søke med betalingsanmerkning.

Bankene gjør en individuell vurdering av både bedrift og kausjonist i slike tilfeller. Det er ikke sikkert man får lån om en bedrift eller kausjonisten har betalingsanmerkninger.

En bank vil anse en eller flere betalingsanmerkninger å være risikofylt, men det er ikke gitt at risikoen er høy nok til å ikke få finansiering. Man bør riktignok regne med en høyere rente om man får bedriftslån med betalingsanmerkning.

Har du som privatperson betalingsanmerkning, kan det være lurt å vurdere et omstartslån. Det er et refinansieringslån med sikkerhet, som du kan få selv med inkasso og betalingsanmerkninger.

Søk fleksibel finansiering til bedriften

Skal bedriften låne penger, er det som nevnt viktig at dere får det tilbudet som passer behovet til nettopp din bedrift. Ulike bedrifter har ulike behov.

Våre lånerådgivere jobber hver dag, med å finne frem til de beste låneløsningene for ulike bedrifter og privatpersoner, som alle har ulike behov og forutsetninger.

Søker du bedriftslån via skjemaet under teksten, vil vi innhente tilbud på vegne av deg hos bankene vi samarbeider med. Tjenesten er gratis, og alle tilbud er uforpliktende.

Dermed kan du spare både tid og penger på å søke bedriftslån via oss. Har du spørsmål om søknaden eller noe annet vedrørende bedriftslån? Ta kontakt med oss på telefon: 66 77 01 01 eller e-post: [email protected]

Fyll ut skjema og motta uforpliktende lånetilbud

Fyll ut skjema og motta uforpliktende lånetilbud