Søk om blancolån

Få tilbud på nytt blancolån eller refinansiering av lån du har i dag, fra flere banker samtidig. Vi hjelper deg å sjekke hvilke tilbud du kan få. Det er gratis og uforpliktende.
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
 • Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Fyll ut låneskjema

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Fyll enkelt ut låneskjemaet på våre sider
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp og veiledning.
 • 2
  Nødvendige dokumenter hentes inn til banken
  Dette trengs for å kunne gi deg et lånetilbud - det gjøres gjerne dialog med din rådgiver.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.

Vi hjelper deg med lånetilbud

 • 17
  banker
 • 100%
  uforpliktende
 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg med å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader.
 • Hos oss arbeider dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen, for å sikre deg best mulig hjelp på veien.
 • Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden. Tilslutt er det du som velger å si ja til tilbudet eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Anmeldelser av Tjenestetorget Finans hos Trustpilot

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Vanlige spørsmål

 • Hva er et blancolån?

  Kort sagt, er et blancolån et lån uten sikkerhet. Et mer velkjent begrep er forbrukslån. Det betyr at du ikke trenger en garanti til banken, såkalt uten sikkerhet. Du bestemmer selv hva pengene skal gå til. Du kan søke om forbrukslån uten sikkerhet inntil 500 000 kroner. Nedbetalingstiden er vanligvis 5 år, men skal du refinansiere eksisterende kredittkort eller annen forbruksgjeld, kan du få inntil 15 års nedbetalingstid.

 • Hva er forskjellen på nominell og effektiv rente?

  Nominell rente er rentesatsen før gebyrer, mens effektiv rente er rentesatsen medberegnet gebyrer, slik som etableringsgebyr, termingebyr og andre kostnader. Du bør derfor se på effektiv rente for å få et bedre bilde av de faktiske kostnadene for lånet.

 • Hvilken rente får jeg?

  Akkurat hvilken rente du får, er veldig individuelt. Det avhenger av lånebeløp og sikkerhet. Det vil si at betalingsevne har mye å si, som betyr inntektene og utgiftene dine. Belåningsgraden vil også påvirke renten. Altså, hvor mye gjeld du har fra før. Dermed vil du kunne forhandle deg til lavere rente om du har betalt en del ned på lånet ditt og eier mer av boligen selv. Har boligen din steget i verdi siden du kjøpte den, vil dette også gjøre at belåningsgraden blir lavere. Med andre ord, hvilken rente du får vet du først når du har søkt og vet hva banken kan tilby deg. Har du i tillegg mulighet til å søke sammen med samboer eller ektefelle, vil du mest sannsynlig også få en lavere rente, enn om du søker alene.

 • Hvem kan søke om blancolån?

  For at du skal kunne søke om blancolån må du som hovedsøker, eventuell din medsøker, ha bodd i Norge i minimum 3 år, tjene minst 200 000 kroner i året, og ikke ha løpende inkasso eller betalingsanmerkning. Har du samboer eller er gift, anbefaler vi å søke sammen da det øker muligheten for å få innvilget lånet og få en lavere rente.

 • Hvor mye kan jeg få i lån?

  Lånesummen du får er bestemt av inntekten og utgiftene, hvor mye du allerede har i lån, samt egenkapitalen du stiller om det er et lån med sikkerhet. I Norge kan man heller ikke ha samlet lån over fem ganger sin egen inntekt.

 • Hvordan søker jeg blancolån?

  Det enkleste er å fylle ut vårt låneskjema. Om du trenger veiledning, kan du gjerne kontakte oss på 66770101. Vi kan også hjelpe deg med å fylle ut søknaden over telefon om du ikke har mulighet til å gjøre det selv. Likevel er det viktig at du da har tilgang på alle opplysninger om husholdningens inntekt og gjeld. Banken vil også spørre etter dokumentasjon på dette.

 • Hva slags dokumentasjon kreves?

  Vanligvis er det lønnsslipper og skattemelding som kreves. Eksempelvis godtas ikke likning, skatteoppgjør eller søknad om skattekort. I tillegg kan det også bli bedt om nedbetalingsplaner. Er du selvstendig næringsdrivende kreves siste næringsoppgave og/eller oppdatert regnskap for året. Dette må også være godkjent av regnskapsfører eller revisor.

 • Hvor land tid tar det før jeg får svar på søknaden om forbrukslån?

  Det spørs hvor raskt du kan legge frem nødvendige dokumenter. Så fort disse er inne hos oss, sendes søknaden din til de aktuelle bankene. Så fremt de sendes innenfor åpningstid, mandag til fredag fra kl. 09 - 17. Vanligvis får du et svar innen et par dager etter at søknaden er videresendt til banken.

 • Hvor lang tid tar det før pengene er på konto?

  Om du bruker elektronisk legitimering og signering, kan pengene være på konto allerede dagen etter. Dette spørs derimot helt på hvor fort alle dokumenter blir signert. Ikke alle banker tilbyr elektronisk signering heller, og det kan da ta inntil 5 virkedager før du har pengene på konto.

Søk om forbrukslån

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Fyll ut låneskjema

Skal du søke blancolån?

Et blancolån er et lån uten sikkerhet, som vil si at det ikke kreves at du må stille med sikkerhet når du låner. Hva dette har å si for deg, skal vi komme tilbake til.

Først trenger vi å avklare: hva er forskjellen på blancolån og forbrukslån? Svaret på det er enkelt nok at det ikke er noen reel forskjell annet enn navnet. Blancolån brukes oftere av banker i Sverige enn av bankene her i Norge.

Søker du om blancolån, søker du dermed om et forbrukslån. I motsetning til lån med sikkerhet, slik som huslån eller billån, stilles det ikke krav til hva du kan bruke pengene du låner til. Det er den åpenbare fordelen med et blancolån.

Ulempen er at blancolån er et lån som har høyere rente enn sikrede lån. Dette gjelder alle lån du ikke trenger å stille med sikkerhet. Derfor er det en type lån du bør ta en ekstra runde på om er nødvendig før du velger å låne.

Sørg for at du har nok inntekt slik at du kan betale tilbake uten at det kniper hver måned. Kan du innfri lånet raskere enn nedbetalingstid som er satt, vil du spare penger på renter. Rett og slett fordi renter beregnes av hva du til enhver tid skylder.

Har du blancolån eller andre dyre lån fra før? Søk om refinansiering, og se om du allerede har det beste tilbudet eller har nytte av å flytte lånet. Har du flere smålån er det også mulig å samle dette.

Hvor mye blancolån kan du få?

Som nevnt er fordelen med et blancolån at det ikke stilles krav til sikkerhet når du låner. Det som derimot er kravene når du søker, går på hvor mye inntekt og gjeld du har.

En generell regel som gjelder for alle lån i Norge, er at du ikke kan ta opp lån som gjør at du får totalgjeld som er større enn 5 ganger din egen inntekt. Dessuten har bankene egne maksbeløp for lån, som varierer fra bank til bank.

For lån uten sikkerhet er det også satt en maks løpetid på 5 år. Det vil si at det må være helt nedbetalt i løpet av 5 år. Når du søker om blancolån vil du se gjerne få med en nedbetalingsplan som viser deg hvor mye du må betale i måneden.

Husk at når du sammenligner blancolån, og alle type lån, er det effektiv rente du bør sammenligne. Dette er fordi denne består av nominell rente iberegnet gebyrer som termingebyr, etableringsgebyr og andre kostnader ved å ha lån.

Har man lån med høye renter, bør det være en prioritet at du betaler ned det så fort som mulig. Det å sette av mye til sparing vil neppe gi deg mer i renter enn du sparer ved å betale ned lånet raskere.

Hva kan du bruke blancolån til?

Siden du ikke trenger å stille sikkerhet, kan du i praksis bruke pengene på akkurat det du har lyst til. Om du vil investere i boligen din, for eksempel med et lån til oppussing eller en varmepumpe.

Andre vil kanskje bruke det på ferie, eller noe annet de har lyst på. Ha likevel i bakhodet at dette er lånte penger, og at de har høy rente i forhold til andre lånetyper. Når man betaler tilbake lånet gjennom flere måneder eller år, er det kanskje vanskelig å se det store bildet.

Det finnes også blancolån eller forbrukslån du kan få til å refinansiere dyre forbrukslån til et lån med lavere rente. Du kan søke via skjemaet på siden her, så sender vi det til flere banker samtidig.

Dersom du har betalingsanmerkning eller inkasso, vil du ikke få lån. Ikke engang til refinansiering. Unntaket er et omstartslån, som er refinansiering med sikkerhet i bolig. Altså må du kunne stille med tilstrekkelig sikkerhet for å ha muligheten til å få det.

Det kan hjelpe deg på veien til å bli gjeldfri, og vi gjør gjerne jobben for deg. Søk omstartslån gjennom oss, så forhandler vi på vegne av deg opp mot bankene, helt gratis. Våre dyktige rådgivere presenterer det beste tilbudet til deg, som du står fritt til å godta eller avslå.

Hvorfor har blancolån høyere rente?

Først kan vi si at rente settes basert på risikoen en långiver har med å låne ut til deg. Har du god betalingsevne, altså høy inntekt og lite gjeld, vil du kunne få lavere rente.

Selv om din betalingsevne er god, vil blancolån og forbrukslån fortsatt ha en rente som er høyere enn andre lån. Dette er fordi banken ikke har noen sikkerhet når de låner ut til deg.

Med et boliglån eller billån, kan banken ta pant i bolig eller bil. Dersom du for eksempel skulle misligholde lånet ditt og banken ikke får pengene de har lånt deg, vil de kunne selge det de har pant i. Sikkerheten er at de kan få igjen så mye penger som mulig.

For forbrukslån og blancolån er det ikke tatt pant i noe, og banken har høyere risiko for at de ikke får igjen alle pengene. Derfor blir renten høyere.

De som har eid bolig en stund og har betalt ned en del på boliglånet, og kanskje opplevd en verdiøkning, kan søke rammelån eller økning i boliglånet. Da vil du kunne få langt lavere rente enn blancolån, og fordelen med at pengene kan gå til det du ønsker.

Hjelp til å finne beste blancolån

Søk blanco-lån gjennom oss, så sender vi søknaden til flere banker samtidig. Dermed får du oversikten du trenger for å finne det beste tilbudet om blancolån.

Søknadsprosessen for blancolån er automatisert og du vil i de aller fleste tilfeller få svar ganske raskt. Gitt at søknaden din har riktige opplysninger og alt av nødvendig dokumentasjon.

Utlånsreglene for nye lån uten sikkerhet, er at kan ha maks nedbetalingstid på 5 år. Det er kun ved refinansiering av eksisterende lån at du kan få beholde løpetid du allerede har på lånet.

Tilbudene du mottar fra de ulike bankene er uforpliktende, og det å benytte deg av vår tjeneste er gratis for deg.

Trenger du hjelp med andre lån? For lån med sikkerhet forhandler våre dyktige rådgivere lån på vegne av deg med bankene. Denne tjenesten er også gratis for deg, og gjelder både nye lån og refinansiering av sikrede lån.

Fyll ut låneskjema