Refinansiering av inkasso

Få tilbud på refinansiering av lån du har i dag. Vi hjelper deg å sjekke hvilke tilbud du kan få. Det er gratis og uforpliktende.
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
 • Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Fyll ut låneskjema

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Søknad
  Fyll ut søknaden og last opp dokumentasjon
 • 2
  Gjennomgang med rådgiver
  En rask og grundig gjennomgang av søknaden med en dyktig og personlig rådgiver
 • 3
  Du mottar tilbud fra banken
  Sammen velger vi en fornuftig og bærekraftig løsning som passer din situasjon

Vi sammenligner lånetilbud for deg

 • 13
  banker
 • 100%
  uforpliktende
 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg med å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader.
 • Hos oss arbeider dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen, for å sikre deg best mulig hjelp på veien.
 • Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden. Tilslutt er det du som velger å si ja til tilbudet eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Se hva våre kunder sier om oss

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Vanlige spørsmål om refinansiering av inkasso

 • Kan man få refinansiering av inkasso eller betalingsanmerkninger?

  Ja, omstartslån kan man få selv om man han inkasso eller betalingsanmerkninger. Forutsetningen er at du kan stille sikkerhet og har tilstrekkelig fast inntekt.

 • Hva er forskjellen på nominell og effektiv rente?

  Nominell rente er rentesatsen før gebyrer, mens effektiv rente er rentesatsen medberegnet gebyrer, slik som etableringsgebyr, termingebyr og andre kostnader. Du bør derfor se på effektiv rente for å få et bedre bilde av de faktiske kostnadene for lånet.

 • Hvordan blir man kvitt inkasso?

  Man blir kvitt inkassosaker når man betaler ned gjelden som er registrert hos et inkassobyrå. Når man refinansierer, betaler den nye banken ned denne gjelden, slik at saken forsvinner, og du får et nytt lån i ny bank.

 • Kan jeg søke refinansiering med kausjonist?

  Om du ikke har tilstrekkelig sikkerhet i egen bolig, eller ikke eier egen bolig, kan en kausjonist hjelpe deg med å få refinansiering med sikkerhet.

 • Hva slags dokumentasjon kreves?

  Vanligvis er det lønnsslipper og skattemelding som kreves. Eksempelvis godtas ikke likning, skatteoppgjør eller søknad om skattekort. I tillegg kan det også bli bedt om nedbetalingsplaner. Er du selvstendig næringsdrivende kreves siste næringsoppgave og/eller oppdatert regnskap for året. Dette må også være godkjent av regnskapsfører eller revisor.

 • Hvor land tid tar det før jeg får svar på søknad om refinansiering?

  Det spørs hvor raskt du kan legge frem nødvendige dokumenter. Så fort disse er inne hos oss, sendes søknaden din til de aktuelle bankene. Så fremt de sendes innenfor åpningstid, mandag til fredag fra kl. 09 - 17. Vanligvis får du et svar innen et par dager etter at søknaden er videresendt til banken.

Søk om refinansiering med sikkerhet i bolig

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Fyll ut låneskjema

Omstartslån - refinansiering av inkasso

Ved inkassosaker, kan man for eksempel forhandle frem nedbetalingsavtale og følge den. Men har du muligheten, vil refinansiering av inkasso kunne hjelpe deg med å få lavere rente og bedre oversikt.

Har du dyr gjeld i form av forbrukslån, kredittkort eller lignende, vil refinansiering ofte lønne seg selv før en sak går til inkasso. Refinansiering kan dermed være første steg ut av en økonomisk krise.

Dessverre er det slik at det er vanskelig å få refinansiering hos de fleste banker, om man har inkassogjeld. Det finnes likevel banker som spesialiserer seg på å refinansiere ugunstig gjeld med sikkerhet i bolig. Selv om du har inkassogjeld eller betalingsanmerkning.

Slike lån kalles gjerne for omstartslån, og sørger for at du får bedre rente og bedre oversikt. Slik at du har et terminbeløp og fast innbetalingsdato å forholde deg til.

Forutsetningen er at du kan stille med ledig sikkerhet i egen eller andres bolig. I tillegg må du ha fast inntekt.

Søker du omstartslån via oss, vil våre dyktige lånerådgivere forhandle lån på vegne av deg. Denne tjenesten er helt gratis for deg, og tilbudet er uforpliktende.

Med andre ord har du ingenting å tape på å sjekke om vi kan skaffe deg et tilbud om omstartslån.

Ta grep om inkassogjeld så tidlig som mulig

Selv om man ikke kan få nye lån med inkasso. Så vokser inkassogjelden om det er vanskelig å få betalt det man skylder fra måned til måned. Etter hvert, kan det bli tatt rettslige skritt mot deg, slik at du får betalingsanmerkning.

Rentene kan være høye allerede før du har fått inkassogjeld, om du har flere forbrukslån og kredittkort. Legger man da på inkassosalær og annet, blir det enda dyrere.

Dessuten er det en påkjenning å ha inkassogjeld. Alle som foretar en kredittvurdering av deg vil se at du har en pågående inkassosak.

I Norge får man ikke lån uten kredittsjekk. Dermed blir det som en varseltrekant for å ikke gi deg nye lån. Selv ikke til refinansiering, selv om man trenger det som mest når en sak har gått til inkasso.

Det er heller ikke bare banker som ber om kredittvurdering av deg. Det kan også være personer eller bedrifter som tilbyr andre tjenester, særlig der du betaler på etterskudd. Slik ved noen abonnementer, og til og med husleie.

Flere fordeler med å refinansiere inkassogjeld

Som nevnt er det å få lavere rente en av de store fordelene med refinansiering. I tillegg er det verdt å nevne at man får bedre oversikt, dersom man tidligere har hatt flere lån og kredittkort.

Det er fort å glemme betalinger når man har flere terminbeløp og datoer å forholde seg til. Noe som kan resultere i inkassogjeld.

I tillegg betaler man termingebyr på hvert enkelt lån, og på inkassogjeld er det andre gebyrer som også legges på. Det er mye penger ut av vinduet, som heller kunne gått til å få ting til å gå rundt i hverdagen eller nedbetaling av lånet.

Når det kommer til refinansiering med sikkerhet, er det også mulig å refinansiere høyere summer enn ved lån uten sikkerhet. Gitt at du har tilstrekkelig sikkerhet i boligen det tas pant i.

Veien videre etter refinansiering av inkassogjeld

Når banken betaler ned inkassogjeld og samler det i et nytt lån, vil også inkassosaken bli slettet. Det betyr ikke at man burde gå ut og skaffe seg flere lån og kreditter.

I stedet vil det kunne hjelpe deg med andre nødvendige tjenester. For eksempel kan det være penger å spare på å bytte abonnementer slik som mobil, strøm og lignende, som du kanskje ikke har fått gjort som følge av inkasso.

Når du også sparer penger på lånet ditt, bør du bruke disse pengene smart. Legg deg opp en tilstrekkelig bufferkonto, som vil gjøre økonomien din sikker i møte med uforutsette utgifter.

Da unngår du i større grad å måtte belage deg på å ta opp nye forbrukslån og kredittkort for å holde hodet over vannet når ting ryker hjemme, eller bilen må på verksted.

Når du har en god bufferkonto, kan du vurdere å betale ned ekstra på lånet ditt. For desto raskere du blir ferdig, desto mindre betaler du i renter totalt sett.

Dette trenger du for å refinansiere gjeld med betalingsanmerkning eller inkasso

Ettersom tradisjonelle banker ikke gir lån med betalingsanmerkninger og inkasso, kan det føles vanskelig å få refinansiering av inkassogjeld.

Det finnes likevel spesialistbanker som tilbyr omstartslån. Dette er refinansiering med pant i bolig eller annen eiendom som er tiltenkt de med mye ugunstig gjeld. Man kan få omstartslån selv om man har inkassogjeld eller betalingsanmerkning.

Forutsetningen, er som nevnt sikkerhet i bolig. Belåningsgraden på boligen kan ikke overstige 85 % når man legger sammen det eksisterende boliglånet og gjelden man ønsker å refinansiere.

I tillegg må man ha fast inntekt å vise til, som gjør at man har råd til å betale ned lån fra måned til måned. Selvstendig næringsdrivende kan også søke, om de kan dokumentere inntekter.

Å refinansiere inkassogjeld kan være veien ut av en ond økonomisk sirkel, hvor gjelden ikke ser ut til å krympe. Omstartslån har noe høyere rente enn et ordinært boliglån, likevel vil du få lavere rente enn ved et lån uten sikkerhet.

Få gratis hjelp til refinansiering av gjeld med inkasso

Som nevnt, kan det være vanskelig å få til refinansiering av gjeld når den har gått til inkasso.

Alternativet er å søke omstartslån hos en spesialistbank. De er spesialisert på å gi lån til personer som er i en svært vanskelig økonomisk situasjon, slik at de kan kan komme seg ut av den.

Forutsetningen for å få et omstartslån er at du kan stille med sikkerhet i bolig eller eiendom. Enten din egen eller med kausjonist.

Send inn søknad om refinansiering via oss, så hjelper vi deg med å forhandle omstartslån på vegne av deg. Vi ser etter løsninger for deg, og presenterer det beste tilbudet til deg.

Det nye lånet vil gi deg lavere rente, og bedre oversikt. Slik at det blir lettere for deg å håndtere gjelden fra måned til måned. Slik at du forhåpentligvis forhindrer ny inkassogjeld senere.

Har du spørsmål om refinansiering av inkassogjeld? Ta kontakt med oss på telefon: 66 77 01 01 eller e-post: [email protected]