Søk om refinansiering uten sikkerhet

Få tilbud på refinansiering uten sikkerhet fra flere banker. Velg lånet med lavest rente og beste betingelser. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
 • Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Fyll ut låneskjema

Banker vi samarbeider med

Vi samarbeider med en rekke ulike banker. Nedenfor finner du en oversikt over dem.
 • Bn bank
 • Sparebank 1 SMN
 • Logo balansebank endelav Sort copy (002) (002)
 • Bluestep logo RGB
 • Bank2 logo bluestep
 • Kraft bank logo pos footer
 • Instabank 4
 • SVEA
 • Mybank logo
 • AS Financiering SV gj
 • Bragefinans 2
 • TFB logo large
 • Morrow1
 • 0x0

Se hva våre kunder sier om oss

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Søknad
  Fyll ut søknaden og last opp dokumentasjon
 • 2
  Gjennomgang med rådgiver
  En rask og grundig gjennomgang av søknaden med en dyktig og personlig rådgiver
 • 3
  Du mottar tilbud fra banken
  Sammen velger vi en fornuftig og bærekraftig løsning som passer din situasjon

Vi hjelper deg med lånetilbud

 • 14
  banker
 • 100%
  uforpliktende
 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg med å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader.
 • Hos oss arbeider dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen, for å sikre deg best mulig hjelp på veien.
 • Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden. Tilslutt er det du som velger å si ja til tilbudet eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Spørsmål og svar om refinansiering uten sikkerhet

 • Hva er refinansiering av gjeld?

  Refinansiering av gjeld er når man gjør endringer i eksisterende gjeld. For eksempel ved at man flytter lån til en annen bank eller å samle flere små til et større lån.

 • Hvordan går man frem for å refinansiere uten sikkerhet?

  Siden du ikke må stille noe pant i bolig, trenger du egentlig ikke gjøre annet enn å få oversikt over gjeld du ønsker å refinansiere. Deretter søker du om det totale beløpet du trenger. Banken som innvilger lånet vil ta av seg jobben med å nedbetale og avslutte lånene.

 • Kan man få refinansiering med betalingsanmerkning eller inkasso?

  Du får ikke refinansiering av gjeld uten sikkerhet dersom du har betalingsanmerkninger eller inkasso. Da er alternativet et omstartslån, som er refinansiering av gjeld med sikkerhet i bolig. Dette får du hos flere spesialistbanker, og forutsetter ledig sikkerhet.

 • Når er det lurt å søke refinansiering?

  Dersom du har flere lån uten sikkerhet, kan det være mye å spare på å samle disse. Har du kredittkortgjeld som aldri krymper, kan det også være lurt å sette stopp med refinansiering. Men det kan også være lurt å sjekke om du kan få bedre tilbud på boliglån, billån og andre lån og kreditter.

 • Hvor mye koster refinansiering av forbrukslån?

  Bankene pleier å ta et etableringsgebyr for å refinansiere. Dette varierer, så det gjelder å sjekke effektiv rente når du sammenligner lån.

Finn beste og billigste refinansiering

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Motta lånetilbud og sammenlign
  Bankene vi samarbeider med vil konkurrere om å gi deg de beste betingelsene
 • 3
  Velg lånetilbudet som passer deg
  Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Fyll ut låneskjema

Spar penger med refinansiering uten sikkerhet

Har du en eller flere lån uten sikkerhet, kan det være mye penger å spare på å søke om refinansiering uten sikkerhet.

Siden du ikke trenger å stille med sikkerhet i bolig, tar det kort tid å få svar på søknaden. I tillegg til at du ikke trenger å skaffe ny verdivurdering på boligen.

Når det er sagt, så vil du få lavest rente med refinansiering med sikkerhet i bolig. Likevel kan du spare mye på å refinansiere uten sikkerhet også.

Det er ikke alltid man har ledig sikkerhet i bolig, eller kanskje man ikke ønsker å binde opp for mye gjeld i boligen. Om man for eksempel ønsker å kjøpe en større bolig senere.

Du kan benytte deg av vår sammenligningstjeneste for refinansiering uten sikkerhet helt gratis. Du kan starte søknaden øverst på siden.

Fremdeles gunstig uten sikkerhet i bolig

Det er ikke alle som har ledig sikkerhet i bolig, og det er heller ikke alle som har tilgang på en bolig å ta sikkerhet i.

Det er fremdeles mange fordeler ved refinansiering av gjeld uten sikkerhet.

Vi kan si at refinansiering uten sikkerhet i bolig et tilbud som har lav terskel, gir bedre oversikt, er raskt å gjennomføre og kan spare deg for mye rentekostnader.

Dessuten kan det å refinansiere uten sikkerhet være første steg på veien mot å bli gjeldfri. Få ned kostnadene, og frigjør mer midler til å betale ned gjeld.

I fremtiden har du kanskje fått ledig sikkerhet i boligen din, og kan søke om refinansiering med sikkerhet.

Frem til da, anbefaler vi at du velger å prioritere å betale inn ekstra på gjelden med høyest effektiv rente. Dette er fordi det er gjelden som koster deg mest. Dette er alltid gjeld uten sikkerhet.

Kredittkortgjeld er også lurt å refinansiere

Kredittkort er uten tvil fleksibelt, og man kan ofte ha mange fordeler med å betale med det. Dessverre kan fleksibiliteten bli et problem.

For kredittkortgjeld kan det også være vanskelig å betale noe mer enn minstebeløpet, og man fortsetter å bruke kortet fordi man ikke får stoppet den onde sirkelen.

Refinansierer du kredittkort, vil du få en konkret nedbetalingsplan å forholde deg til. Samtidig som kredittkortet blir nedbetalt, og du kan avslutte kortet. Eller sette ned kredittrammen, om du fortsatt ønsker å ha det.

Kredittkortgjeld er gjerne en av lånene med høyest effektiv rente, og det kan derfor være mye penger å spare på å få det inn i et forbrukslån med lavere rente.

Samle lån for bedre oversikt og lavere rente

Vi har allerede nevnt lavere rente som en åpenbar fordel med refinansiering uten sikkerhet, men refinansiering av gjeld kan gi deg en mer bekymringsfri hverdag også.

Det kan jo fort bli uoversiktlig når man har flere lån, som har kanskje også har hver sine datoer for innbetaling å forholde seg til.

Selv om kredittkortgjeld kanskje den mest fleksible, men også den som er vanskeligst å planlegge for utover minstebeløpet. Dermed oppleves det at gjelden står nærmest stille.

Da slipper man å være redd for at innbetalinger blir glemt, og man trenger ikke å være like bekymret for om man har satt av nok penger til alle månedlige kostnader.

Når man har flere lån, vil man også betale flere gebyrer. Dermed er det enda en fordel med å samle flere lån til et større lån.

Kan man få refinansiering uten sikkerhet med betalingsanmerkning?

Nei, man kan ikke refinansiere uten sikkerhet dersom man har betalingsanmerkning, eller inkasso. Selv om det er kanskje da man trenger refinansiering som mest.

Alternativet er da å søke om refinansiering hos en spesialistbank som tilbyr omstartslån. Dette er refinansiering med sikkerhet i bolig, som er særlig tiltenkt de med mye ugunstig gjeld.

Får man innvilget lånet, vil banken betale ned gjelden og betalingsanmerkning blir slettet. Du får et nytt lån med sikkerhet i bolig, som har langt lavere renter, og som derfor er lettere å håndtere.

Dersom du ikke har ledig sikkerhet i egen bolig, kan en løsning være å søke refinansiering med kausjonist. Men dette er et stort ansvar for begge parter.

Skal du søke omstartslån? Vi hjelper deg med å forhandle på vegne av deg med banker vi samarbeider med. Du finner søknaden for omstartslån her, og tjenesten er gratis og uforpliktende.

Se på effektiv rente når du sammenligner

På alle type lån man sammenligner, gjelder det å se på effektiv rente. Det er denne som gir oversikt over hva et lån faktisk kommer til å koste deg.

Effektiv rente inneholder nominell rente, men også iberegnet andre kostnader som termingebyr.

Derfor må du finne den effektive renten på lånene du ønsker å søke om refinansiering av. Så kan du enkelt se hvilken bank du kan spare penger på å flytte dem til, og da så lav rente som mulig.

Du kan enkelt få oversikt over markedet for refinansiering uten sikkerhet ved å benytte deg av vår sammenligningstjeneste.

Sammenlign tilbud på lån uten sikkerhet

Når du skal refinansiere lån for å få lavere rente, bør du finne et så godt tilbud som mulig. Slik at du kan spare desto mer penger.

Velger du å søke om refinansiering uten sikkerhet via oss, sender vi søknaden din til flere banker samtidig. På den måten sparer du ikke bare penger, men også tid, og får bedre oversikt over markedet.

Du kan starte søknaden din øverst på denne siden, eller via menyen.

Vår sammenligningstjeneste er gratis å benytte seg av, og alle tilbud du mottar er helt uforpliktende. Dermed har du ingenting å tape på å sjekke hvor mye du kan spare med refinansiering.

Har du spørsmål om refinansiering? Enten det er refinansiering med sikkerhet eller uten, kan vi hjelpe deg. Ta kontakt med oss på telefon: eller e-post: [email protected], så hjelper vi deg så godt vi kan.