Snøscooterlån

Søk lån til snøscooter. Vi hjelper deg med å sjekke hvilke tilbud du kan få. Sjekk om du kan spare penger!
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
 • Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Fyll ut låneskjema

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Fyll enkelt ut låneskjemaet på våre sider
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp og veiledning.
 • 2
  Nødvendige dokumenter hentes inn til banken
  Dette trengs for å kunne gi deg et lånetilbud - det gjøres gjerne dialog med din rådgiver.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.

Vi hjelper deg med lånetilbud

 • 17
  banker
 • 100%
  uforpliktende
 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg med å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader.
 • Hos oss arbeider dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen, for å sikre deg best mulig hjelp på veien.
 • Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden. Tilslutt er det du som velger å si ja til tilbudet eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Anmeldelser av Tjenestetorget Finans hos Trustpilot

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Spørsmål og svar om snøscooterlån

 • Hvor mye koster et lån til snøscooter?

   

  Rente vil bestemmes av økonomien din, men også hvor konkurransedyktig banken du søker hos er. Du vil også få lavere rente om du stiller med egenkapital. Du får gjerne den beste renten med minst 35 % egenkapital av kjøpesummen. Husk å sammenligne effektiv rente fremfor nominell rente når du sammenligner lånetilbud.

 • Hvor mye egenkapital trenger jeg for å få snøscooterlån?

  Du kan få inntil 100 % finansiering av snøscooteren, gitt at økonomien din tillater det. Om du kan stille noe egenkapital, vil det gi deg lavere rente på lånet.

 • Hvor mye kan jeg låne til snøscooter?

  Lånesummen du får er bestemt av inntekten og utgiftene, hvor mye du allerede har i lån, samt egenkapitalen du stiller. Man kan ikke ta opp lån som gjør at den totale gjelden sin overstiger 5 ganger egen inntekt. Du kan søke om finansieringsbevis for å få vite hvor mye du kan låne.

 • Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få?

  Du kan få inntil 7 års nedbetalingstid, men det anbefales at du ikke bruker lenger tid enn du må på å betale ned lånet. Desto lenger tid for nedbetaling, desto mer betaler du i rente totalt.

Søk om lån til snøscooter

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Fyll ut låneskjema

Lån til snøscooter

En snøscooter, eller beltemotorsykkel, forklares som et kjøretøy med ett belte koblet til forbrenningsmotor og to ski. Det kan være veldig praktisk på hytta eller til andre formål.

Har du for eksempel hytte der det er vanskelig å komme til på vinteren, kan det være praktisk med en snøscooter. Eller om du har behov for å frakte ting til steder hvor bilen ikke når frem.

Du kan søke lån til både ny og brukt snøscooter. Lånet kan være med salgspant i kjøretøyet eller ikke. Du trenger heller ikke å vite hvilken scooter du ønsker å kjøpe enda.

Hvis du ikke har funnet snøscooteren du vil kjøpe enda, kan du søke om finansieringsbevis, også kalt lånebevis. Dette inneholder konkret informasjon om lånebeløp, nedbetalingstid, renter og eventuelt krav til egenkapital.

Finansieringsbeviset er normalt gyldig i opptil tre måneder, så lenge økonomien din ikke har endret seg for mye siden utstedelse.

Det er helt uforpliktende og gratis å søke om både lånebevis og lån. Vi hjelper deg gjerne med jobben. Søker du via skjemaet øverst på siden, tar vi jobben med å finne riktig finansiering for ditt behov.

Slik fungerer et snøscooterlån

Du kan få finansiering til snøscooteren både med pant i kjøretøy eller uten. Du kan låne inntil 100 % av kjøpesummen, avhengig av hvor god økonomi du har.

Lånet kan brukes til både brukt eller ny snøscooter. Men er det et lån med pant, vil banken måtte godkjenne snøscooteren før de innvilger lånet.

Et lån med pant i snøscooter vil også ha lavere rente enn et kaskofritt snøscooterlån. Dette er fordi at ved kaskofritt lån, vil ikke banken ha noe sikkerhet og har derfor større risiko for å ikke få igjen pengene sine.

Samtidig vil man med et kaskofritt lån ikke ha noe krav til hvilken snøscooter man skal kjøpe, og man slipper krav til kasko. Ansvarsforsikring må man ha på alle registrerte kjøretøy.

Dersom du ikke vet hvilken snøscooter du skal kjøpe enda. Kan du, som nevnt, søke om finansieringsbevis. Der får du informasjon om hvor mye du kan få i lån, i tillegg til kostnad og betingelser for lånet.

Tenk på dette før du skal kjøpe snøscooter

Skal du ha en nyere snøscooter må du regne med å betale opp mot et sekssifret beløp. Denne såpass høye summen gjør at mange trenger å søke om snøscooterlån.

Du kan sjekke hvor mye kostnaden for omregistrering blir på Skatteetatens nettsider.

Du kan sjekke snøscooteren for heftelser ved å sjekke Brønnøysundregistrene. Dette er viktig om du skal kjøpe snøscooter privat.

I tillegg må du være ekstra nøye med å sjekke den tekniske tilstanden på kjøretøyet.

Forsikring må du også regne med. Du må minst ha ansvarsforsikring, men om lånet er med pant, vil det også være krav om forsikring med kasko.

Ta også høyde for ekstra utgifter, om du for eksempel skal ha noe ekstrautstyr til snøscooteren. For eksempel en tilhenger, transportboks, hjelm og annet kjøreutstyr. I tillegg til løpende utgifter til forsikring, drivstoff og lagring.

Vi hjelper deg med lån til snøscooter

Skal du kjøpe snøscooter? Søk snøscooterlån hos oss, så hjelper vi deg med å forhandle lån med banker vi samarbeider med. Enten du ønsker å kjøpe ny eller brukt snøscooter.

Du søker finner skjema enten øverst på siden eller rett under her.

Tjenesten koster ingenting for deg å bruke, og tilbud du mottar er uforpliktende. Dermed har du ingenting å tape på å la oss sjekke hvilke tilbud du kan få.

Har du spørsmål om snøscooterlån eller søknaden din? Ta kontakt med oss på e-post: [email protected] eller telefon: 66 77 01 01, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Fyll ut låneskjema

Fyll ut låneskjema