Bobillån

Søk bobillån og sjekk tilbudet du kan få. Alle våre tjenester er gratis og uforpliktende.
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
 • Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Fyll ut låneskjema

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Søknad
  Fyll ut søknaden og last opp dokumentasjon
 • 2
  Gjennomgang med rådgiver
  En rask og grundig gjennomgang av søknaden med en dyktig og personlig rådgiver
 • 3
  Du mottar tilbud fra banken
  Sammen velger vi en fornuftig og bærekraftig løsning som passer din situasjon

Vi hjelper deg med lånetilbud

 • 14
  banker
 • 100%
  uforpliktende
 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg med å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader.
 • Hos oss arbeider dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen, for å sikre deg best mulig hjelp på veien.
 • Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden. Tilslutt er det du som velger å si ja til tilbudet eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Se hva våre kunder sier om oss

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Spørsmål og svar om bobillån

 • Hvordan finansiere en bobil?

  Man kan søke om bobillån med sikkerhet i bobilen. Du kan få inntil 100 % finansiering, om økonomien din tillater det, men du vil få bedre rente om du kan stille noe egenkapital. 35 % egenkapital er gjerne da du får den beste renten.

 • Hvilken rente får jeg på bobillånet?

  Hvilken rente du får på bobillånet avhenger av lånebeløpet og sikkerheten. Desto lavere belåningsgrad, desto bedre rente kan du få. I tillegg vil hvor solid økonomien din er, ha noe å si.

 • Hvor mye kan jeg få i bobillån?

  Bobillånet du kan få blir bestemt av blant annet inntekt, gjeld og utgifter. Samt om du kan stille med noe egenkapital. I Norge kan man heller ikke ha samlet lån over fem ganger sin egen inntekt.

 • Hvor lang nedbetalingstid er det på bobillån?

  Du kan få inntil 10 års nedbetalingstid, men du vil betale mindre i rente totalt om du velger en kortere nedbetalingstid. Dette er fordi lånet krymper raskere og rentene ikke løper like lenge.

Søk om lån til bobil

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Fyll ut låneskjema

Trenger du lån til bobil?

Vurderer du å dra på Norgesferie med egen bobil? En bobil skiller seg fra en campingvogn ved at det er et kjøretøy med integrert boligdel. Skal du kjøpe campingvogn? Les mer om caravanlån her.

For å kunne kalle det en bobil, må det minimum være sengeplass. Men man har også større bobiler hvor man også har fasiliteter som kjøkken, bad og sitteplasser.

Når du skal kjøpe bobil er det viktig at du ser hva dine behov er, samt hva du faktisk har råd til.

Kanskje ønsker du å hovedsakelig oppholde deg utendørs og derfor bare trenger sengeplassen? Eller ønsker du å kunne trekke deg tilbake til den mer komfortable bobilen for å kunne lage mat, se på TV eller annen hygge?

Uansett kan du fort ha bruk for et bobillån. Da bør du vite at det finnes ulike former for finansiering som passer ulike bobiler.

Lånet med lavest rente får du når du stiller bobilen som sikkerhet for lånet. Mens for en rimeligere bobil kan det være aktuelt med et kaskofritt bobillån. Dette har høyere rente, men man sparer penger ved å slippe kasko.

Ny eller brukt bobil?

Brukt bobil selges både privat og av profesjonelle forhandlere, og det er ikke umulig å finne drømmebobilen brukt. Før du kan ta stilling til om du skal kjøpe ny eller brukt bobil, bør du være kjent med dine behov, ønsker og økonomi.

Kanskje kan du gjøre bobildrømmen en hel del rimeligere ved å kjøpe bobil på bruktmarkedet. Men kanskje ønsker du heller garantiene og tryggheten ved å handle hos en forhandler.

Uansett er det lurt å sjekke prisen på bobilen du ønsker flere steder, for å få en oversikt over markedet. Da kan du med større sikkerhet si om du betaler for mye eller gjør et kupp, og kanskje kan du prute.

Du får bobillån til både ny og brukt bobil, men bankene stiller gjerne krav om de skal ta pant i bobilen. Det kan være EU-godkjenning eller bobilens alder.

Skal du ha et kaskofritt bobillån for en brukt bobil med lavere pris, er det ikke de samme kravene til hva slags bobil det kan være.

Det kan være lurt å starte med å søke om et finansieringsbevis om du ikke vet hvilken bobil du ønsker å kjøpe enda. Dette beviset sier deg hvor mye du kan låne, hvor mye det kommer til å koste og hvilke krav som stilles til eventuell egenkapital.

Før du kjøper bobil

Det er ulike størrelser på bobil, og du bør sørge for at du har riktig sertifikat for å kjøre den du ender opp med å kjøpe.

Du kan ha førerkort klasse B for en god del bobiler, men om den veier mer enn 3,5 tonn trenger du C1-førerkort.

Noen kan også ønske å ha en tilhenger til bobilen, for å få med seg ekstra ting. Da må du også sørge for at du har riktig sertifikat til totalvekten av hengeren og bobilen. Du kan lese mer om campingvognregelen her.

Før du søker lån til bobil, kan det være lurt å orientere seg om eventuelt ekstrautstyr som kan være nyttig for ditt bruk.

Det kan fort bli en del tusen ekstra i kostnad om du for eksempel vil ha solcellepaneler, solskjerming, sykkelstativ eller lignende.

Du bør be om å prøvekjøre bobilen, enten du kjøper ny eller brukt bobil. Akkurat som du ville gjort når du kjøper en vanlig bil.

Før du kjøper brukt bobil

Skal du kjøpe en bobil brukt, bør du være nøye på å sjekke for fukt. Manglede opplysninger om fukt er et gjengående problem. Det er ikke alltid lett å legge merke til det da det kan være godt skjult.

Undersøk serviceheftet for å se om bobilen har vært jevnlig på service og status for garanti, og kilometerstand. Sjekk den generelle tekniske standen på bilen, ta gjerne med deg noen til å se på bilen om du er usikker selv.

Sjekk derfor både innsiden og utsiden av bobilen nøye før du skal kjøpe bobil. Du kan også sjekke bobilen i Motorvognregisteret for å finne ut om den har noen heftelser, og hvem som er registrert som eier.

En annen ting som er lurt å undersøke er hvem som har importert bobilen inn i landet. Dette er viktig på grunn av garantitiden.

Er bobilen importert av et foretak med autorisasjonsavtale, vil du slippe problemer ved garantifeil.

Er den hentet inn privat kan du i verste fall måtte oppsøke forhandleren i bobilens opprinnelsesland. Mens verksteder i Norge kanskje ikke vil utføre service eller reparere skader fordi de kan måtte stå som ansvarlig for garantien etterpå.

Få tilbud på bobillån

Søker du bobillån gjennom oss, vil vi forhandle på vegne av deg med banker vi samarbeider med. Tjenesten er både gratis og uforpliktende for deg.

Du kan søke enten du vet hvilken bobil du skal kjøpe eller ikke.

Skjemaet finner du øverst på siden, eller rett under teksten her. En av våre dyktige rådgivere setter i gang med arbeidet så raskt som mulig, og kommer tilbake til deg med det beste tilbudet vi fikk til for deg.

Har du spørsmål om søknaden eller bobillån? Ta gjerne kontakt med oss på telefon: 66 77 01 01 eller e-post: [email protected].

Fyll ut låneskjema

Fyll ut låneskjema