cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos Group 14 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Samle smålån og kredittkort

Få tilbud på refinansiering av lån du har i dag. Vi hjelper deg å sjekke hvilke tilbud du kan få. Det er gratis og uforpliktende.
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
  Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
  Du sparer tid og penger
 • Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
  Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Fyll ut låneskjema

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Fyll enkelt ut låneskjemaet på våre sider
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp og veiledning.
 • 2
  Nødvendige dokumenter hentes inn til banken
  Dette trengs for å kunne gi deg et lånetilbud - det gjøres gjerne dialog med din rådgiver.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.

Vi hjelper deg med lånetilbud

 • 17
  banker
 • 100%
  uforpliktende
 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg med å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader.
 • Hos oss arbeider dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen, for å sikre deg best mulig hjelp på veien.
 • Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden. Tilslutt er det du som velger å si ja til tilbudet eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Vanlige spørsmål

 • Hva er et forbrukslån til refinansiering?

  Kort sagt, er et forbrukslån et lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger en garanti til banken, såkalt uten sikkerhet. Du kan søke om forbrukslån uten sikkerhet inntil 500 000 kroner. Nedbetalingstiden er vanligvis 5 år for nye forbrukslån, men skal du refinansiere eksisterende kredittkort eller annen forbruksgjeld, kan du få inntil 15 års nedbetalingstid, avhengig av hva du hadde fra før.

 • Hva er forskjellen på nominell og effektiv rente?

  Nominell rente er rentesatsen før gebyrer, mens effektiv rente er rentesatsen medberegnet gebyrer, slik som etableringsgebyr, termingebyr og andre kostnader. Du bør derfor se på effektiv rente for å få et bedre bilde av de faktiske kostnadene for lånet.

 • Hvilken rente får jeg?

  Akkurat hvilken rente du får, er veldig individuelt. Det avhenger av lånebeløp og sikkerhet. Det vil si at betalingsevne har mye å si, som betyr inntektene og utgiftene dine. Belåningsgraden vil også påvirke renten. Altså, hvor mye gjeld du har fra før. Dermed vil du kunne forhandle deg til lavere rente om du har betalt en del ned på lånet ditt og eier mer av boligen selv. Har boligen din steget i verdi siden du kjøpte den, vil dette også gjøre at belåningsgraden blir lavere. Med andre ord, hvilken rente du får vet du først når du har søkt og vet hva banken kan tilby deg. Har du i tillegg mulighet til å søke sammen med samboer eller ektefelle, vil du mest sannsynlig også få en lavere rente, enn om du søker alene.

 • Hvem kan søke om forbrukslån?

  For at du skal kunne søke om forbrukslån må du som hovedsøker, eventuell din medsøker, ha bodd i Norge i minimum 3 år, tjene minst 200 000 kroner i året, og ikke ha løpende inkasso eller betalingsanmerkning. Har du samboer eller er gift, anbefaler vi å søke sammen da det øker muligheten for å få innvilget lånet og få en lavere rente.

 • Hvor mye kan jeg få i lån?

  Lånesummen du får er bestemt av inntekten og utgiftene, hvor mye du allerede har i lån, samt om du stiller egenkapital. I Norge kan man heller ikke ha samlet lån over fem ganger sin egen inntekt.

 • Hvordan søker jeg forbrukslån?

  Det enkleste er å fylle ut vårt låneskjema. Om du trenger veiledning, kan du gjerne kontakte oss på 66770101. Vi kan også hjelpe deg med å fylle ut søknaden over telefon om du ikke har mulighet til å gjøre det selv. Likevel er det viktig at du da har tilgang på alle opplysninger om husholdningens inntekt og gjeld. Banken vil også spørre etter dokumentasjon på dette.

 • Hva slags dokumentasjon kreves?

  Vanligvis er det lønnsslipper og skattemelding som kreves. Eksempelvis godtas ikke likning, skatteoppgjør eller søknad om skattekort. I tillegg kan det også bli bedt om nedbetalingsplaner. Er du selvstendig næringsdrivende kreves siste næringsoppgave og/eller oppdatert regnskap for året. Dette må også være godkjent av regnskapsfører eller revisor.

 • Hvor land tid tar det før jeg får svar på søknaden om forbrukslån?

  Det spørs hvor raskt du kan legge frem nødvendige dokumenter. Så fort disse er inne hos oss, sendes søknaden din til de aktuelle bankene. Så fremt de sendes innenfor åpningstid, mandag til fredag fra kl. 09 - 17. Vanligvis får du et svar innen et par dager etter at søknaden er videresendt til banken.

 • Hvor lang tid tar det før pengene er på konto?

  Om du bruker elektronisk legitimering og signering, kan pengene være på konto allerede dagen etter. Dette spørs derimot helt på hvor fort alle dokumenter blir signert. Ikke alle banker tilbyr elektronisk signering heller, og det kan da ta inntil 5 virkedager før du har pengene på konto.

Søk om samlelån

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Fyll ut låneskjema

Trenger du å samle smålån og kredittkort?

Mange nordmenn har usikret gjeld, og det er gjerne snakk om flere lån. Det å samle smålån og kredittkort kan hjelpe deg med å spare penger, slik at du får mer økonomisk pusterom i hverdagen. I tillegg til at du kan bli kvitt gjelden raskere.

Når vi snakker om å samle smålån, er det et annet uttrykk for refinansiering. Noen kaller det også for samlelån. Uansett hva man kaller det, så er prinsippet det samme.

Man søker nytt lån i en bank for å nedbetale gjelden du har hos en eller flere banker. Dermed blir gjelden flyttet til et lån hos den nye banken, noe som kan hjelpe deg med å spare penger hver måned.

Det er ikke bare det å samle smålån som kan hjelpe deg med å spare penger. Det å refinansiere større forbrukslån kan også gi deg lavere rente, særlig om du har mulighet til å få det inn i et lån med pant i bolig.

Selv om det er best rente på sikrede lån, kan det fortsatt være mye penger å spare på å oppsøke økonomisk hjelp uten sikkerhet også. Alt som kan få ned din totale kostnad, både i form av lavere rente og gebyrer er med og gir deg bedre økonomisk frihet.

Å motta tilbud om lån til å samle smålån er både gratis og uforpliktende, dermed har du ingenting å tape på å sjekke om du kan få et bedre tilbud enn du har i dag.

Hvordan samle all gjeld?

Refinansiering av gjeld uten sikkerhet vil hjelpe deg med å samle gjeld på én faktura hver måned, og gi deg en oversiktlig nedbetalingsplan du kan leve med.

Har man flere lån, betaler man gjerne gebyrer på hvert enkelt av de ulike lånene. Dette er en unødvendig utgift som kan brukes til å faktisk betale ned lånet. Du vil også kunne få bedre rente og vilkår som sparer deg ytterligere.

Hvis du er interessert i refinansiering av gjeld, kan du enkelt søke om å samle alle smålån hos oss. Alternativene du har er å søke om refinansiering uten sikkerhet, som du enkelt gjør her. Da får du tilbud fra flere banker samtidig, slik at du kan se hvem som tilbyr bedre vilkår og rente.

For deg som eier egen bolig har du flere muligheter til å få refinansiere med enda bedre rente. Har du ledig sikkerhet i boligen, kan du søke om å øke boliglånet. Vi kan hjelpe deg med å forhandle opp mot banken, helt gratis og uforpliktende. Du finner søknad for refinansiering av huslån her.

Til slutt, for deg med mye forbruksgjeld som er vanskelig å betjene, kan vi hjelpe deg å forhandle et omstartslån. Dette er et refinansieringslån med sikkerhet i bolig, og du kan få det selv om du har betalingsanmerkning eller inkasso. Gitt at du har tilstrekkelig sikkerhet i bolig.

Dette er også et lån vi kan forhandle på vegne av deg opp mot bankene, og du finner søknadsskjema for omstartslån her. Siden det er med sikkerhet er det lavere rente enn usikret refinansiering, men noe høyere enn et ordinært boliglån.

Har du gjeldsproblemer er det viktig at du tar hånd om gjelden så raskt som mulig, og det å starte prosessen med en av formene for refinansiering kan være det smarteste du gjør i dag.

Samle smålån: Refinansiering av kredittkortgjeld

Kredittkort har mange fordeler i form av bonuspoeng, reiseforsikring og kan være godt å ha tilgjengelig når det dukker opp uforutsette utgifter før neste lønning. Det er vel og bra, så lenge man betaler tilbake før det forrentes.

Mange opplever at det er vanskelig å betale ned hele kredittkortet når man først har brukt en del. Noe som igjen kan skape en slags ond sirkel som gjør at man kanskje bruker kredittkortet igjen for å klare seg til neste lønning.

I tillegg har kredittkortene høy rente, og det kan være uoversiktlig uten en forutsigbar nedbetalingsplan å forholde seg til. Refinansiering av kredittkorthjelp kan hjelpe deg med å stoppe den onde sirkelen, og faktisk få betalt ned kredittgjelden.

Særlig uoversiktlig kan det bli hvis man har kredittkort-gjeld flere steder. Det å samle kredittkortgjeld i et lån vil da gi deg bedre oversikt med bare en långiver å forholde deg til, i tillegg til at du kan få bedre rente ved å samle lån i et refinansieringslån.

Skal du samle smålån eller samle kredittgjeld, trenger du ikke velge en av delene. Du kan kombinere, og søke om å både refinansiere kredittkort og forbrukslån i et lån.

Hjelp til refinansiering av gjeld

Når du søker om refinansiering av forbruksgjeld, må du sette inn summen av all gjeld du ønsker å refinansiere som lånebeløp. Dette innebærer ikke boliglån eller billån, da det ikke vil lønne seg å flytte disse til usikrede lån.

Med mindre det er snakk om å øke boliglån eller omstartslån, da må du også legge ved boliglånet, i tillegg til gjeld du ønsker å få refinansiert.

Når du søker vil du bli bedt om å oppgi informasjon om inntekt og all gjeld du har, og dokumentasjon på dette. Dette er vanligvis lønnsslipper og skattemeldingen. Mens for selvstendig næringsoppgave er det næringsoppgave og eventuelt oppdatert regnskap.

I tillegg vil du måtte logge inn i Gjeldsregisteret, og laste ned dokumentasjon derfra om forbruksgjeld. Personnummer brukes for å foreta en kredittvurdering av deg, som er lovpålagt.

Hvis du syns det er vanskelig med søknaden, kan vi hjelpe deg om du tar kontakt på 66770101. Da vil en av våre dyktige rådgivere hjelpe deg med det du lurer på. Det er likevel viktig at du har tilgang på opplysningene om hva husstanden inntekt, og alt dere skylder, samt dokumentasjonen på dette.

Hva er beste refinansieringslån for å samle dyre smålån?

Hvilket lån som er best til å samle smålån og refinansiere? Det kommer an på forutsetningene dine, og hvor mye risiko det er knyttet til lånet. Hvor stor er gjelden totalt i forhold til inntekten din? Hvilket lånebeløp ønsker du til refinansiering?

Dermed kan det være vanskelig å få full oversikt over hvilken bank som gir deg det beste lånet. For å få et konkret svar på hva det å refinansiere kommer til å koste deg totalt, bør du søke. Gjerne hos flere, for å ha kunne sammenligne før du skal samle smålån.

Når du vil samle forbrukslån, er det vesentlig at du sparer så mye som mulig. Kostnad ved lån varierer fra bank til bank, og det er stor konkurranse på markedet.

Søker du om å samle dine smålån hos oss, sender vi skjemaet til flere banker samtidig. Da vil du få flere tilbud om å refinansiere som du kan sammenligne. Med andre ord får du bedre oversikt og være trygg på at du får den beste løsningen for deg.

Husk at det er effektiv rente du bør se på når du sammenligner lån, og hva hvor mye du kan spare på å samle dine smålån totalt. Effektiv rente inneholder nominell rente iberegnet gebyrer, slik som termingebyr og etableringsgebyr. Dette er derfor det beste bildet på faktisk kostnad ved å ha lånet.

Fyll ut låneskjema