Refinansiere billån

Sjekk om du kan få bedre vilkår på ditt billån enn du har i dag. Vi hjelper deg med å sjekke hvilke tilbud du kan få. Sjekk om du kan spare penger!
 • Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
  Vi hjelper deg å finne gode låneløsninger
 • Du sparer tid og penger
  Du sparer tid og penger
 • Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
  Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Fyll ut låneskjema

Slik hjelper vi deg

 • 1
  Fyll enkelt ut låneskjemaet på våre sider
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp og veiledning.
 • 2
  Nødvendige dokumenter hentes inn til banken
  Dette trengs for å kunne gi deg et lånetilbud - det gjøres gjerne dialog med din rådgiver.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.

Vi hjelper deg med lånetilbud

 • 17
  banker
 • 100%
  uforpliktende
 • Tjenestetorget Finans er en låneagent som hjelper deg med å virkeliggjøre en lånedrøm eller senke dine lånekostnader.
 • Hos oss arbeider dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen, for å sikre deg best mulig hjelp på veien.
 • Hver eneste dag jobber vi sammen med våre kunder opp mot de bankene vi samarbeider med, for å finne gode løsninger, vilkår og spare deg som kunde for penger.
 • Bruk noen minutter på å fylle ut ønsket låneskjema, og vi tar jobben med å videreformidle søknaden. Tilslutt er det du som velger å si ja til tilbudet eller ikke. Tjenesten vår er uten kostnad for deg.

Spørsmål om din søknad?

Kontakt oss, og våre rådgivere vil gjøre sitt ytterste for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg videre i søkeprosessen.

Spørsmål og svar om refinansiering av billån

 • Hvordan refinansierer man billån med sikkerhet?

  Du søker om refinansiering av billånet hos en bank som tilbyr refinansiering av billån med sikkerhet i bilen til lavere rente. Oppgi informasjon om lånet og bilen din. Når banken innvilger lånet vil de betale ned det gamle lånet i banken din. Banken overtar pantet og du har det nye lånet hos dem.

 • Hvordan refinansierer man billån uten sikkerhet?

  Kaskofritt billån tar ikke sikkerhet i bilen du kjøper. Søk gjerne flere banker samtidig, da konkurransen for usikrede lån er stor. Velg det beste tilbudet. Den nye banken betaler ned det gamle lånet ditt, slik at du får nytt lån hos dem.

 • Hvilken rente får jeg på det nye billånet?

  Hvilken rente du får avhenger av blant annet lånebeløp og sikkerhet. Samt den generelle økonomien din og hvor konkurransedyktig banken du søker hos er.

 • Kan jeg flytte billånet til ny bil?

  Nei, det er ikke mulig å flytte billånet til en ny bil. Det gamle lånet må også gjøres opp, før det er mulig å ta ny pant i bilen. For eksempel kan man refinansiere restlånet til et lån uten sikkerhet, om man trenger å få solgt den gamle bilen.

 • Kan jeg flytte billånet inn i boliglånet?

  Det er mulig, så lenge du har ledig sikkerhet i boligen til å dekke lånet du har igjen på bilen. Man får mer egenkapital i boligen av å betale ned på boliglånet, og når boligen øker i verdi.

 • Hvor mye kan jeg få i refinansieringslån?

  Du kan få like mye som du har i lån i dag. Du kan ikke samle mer gjeld i et billån.

 • Hvor mye koster det å flytte billån?

  Skal du refinansiere et billån med sikkerhet kan det være et etableringsgebyr. Dette varierer fra bank til bank. Dette er et engangsbeløp.

Søk om å refinansiere billån

 • 1
  Fyll ut låneskjema
  Velg ønsket låneprodukt. Du kan også ringe oss for hjelp.
 • 2
  Dokumenter hentes inn
  Banken trenger disse dokumentene for å gi et lånetilbud - gjøres gjerne dialog med rådgiveren.
 • 3
  Du mottar lånetilbudet banken kan tilby deg
  Så får du tilbud om lån du kan si ja til. Kanskje blir drømmen realisert? Eller du sparer penger.
Fyll ut låneskjema

Refinansiering av billån

Det er ikke alle som vet at man kan refinansiere billånet når banken har sikkerhet i bilen. Heldigvis er det fullt mulig å refinansiere billånet enten det er med pant eller ikke.

Er det et billån med pant vil bankene flytte pantet mellom seg når du refinansierer. Det vil altså ikke bli tatt ny pant, og du kan heller ikke flytte det gamle billånet til en annen bil.

Da kan du spare penger på å finne en annen bank som har bedre tilbud på billån enn den gamle banken din.

Ønsker du hjelp med refinansiering av billånet? Du kan søke med skjemaet øverst på siden, så hjelper vi deg med å finne bedre tilbud enn du har i dag.

Tjenesten er gratis og uforpliktende. Dermed har du ingenting å tape på å sjekke tilbud. Selv om det skulle vise seg at det ikke finnes bedre renter å få, har du i alle fall fått bekreftet at du har et godt billån fra før.

Dersom du har ledig sikkerhet i boligen din, kan du også refinansiere billånet inn i boliglånet for enda lavere renter. Dette kommer vi tilbake til lenger ned.

Hvordan flytte billån?

På samme måte som du tar opp nytt lån, vil du ved å refinansiere billån, måtte oppfylle kravene om å være betalingsdyktig. Du vil derfor bli kredittvurdert av andre banker.

Dette er standard prosedyre, og har du allerede et billån, vil du med stor sannsynlighet få innvilget et nytt i en annen bank også.

Slik går du frem for refinansiering av billån med pant:

 1. Du starter med å sjekke om andre banker har bedre tilbud på billån. Sammenlign effektiv rente når du leter etter lån.

 2. Du må søke refinansiering hos en bank for å få et konkret tilbud å sammenligne.

 3. Velg et tilbud med lavere rente enn det du har i dag.

 4. Noen banker har etableringsgebyr for å flytte lånet, men dette er et engangsbeløp.

 5. Den nye banken tar seg av selve jobben med å flytte billånet etter du har søkt og fått innvilget lån hos dem.

Etter kort tid har banken betalt ned det gamle lånet betalt ned og du har nytt lån i ny bank.

Refinansiering av billån uten sikkerhet

For eldre biler og biler med lavere verdi, kan man ta et kaskofritt billån for å finansiere kjøpe bil. Dette er et lån uten pant i bilen, og banken krever da heller ikke noe kaskoforsikring på bilen.

Siden dette er et billån uten sikkerhet, er ikke lånet oppført som en heftelse på bilen. Skal du selge bilen, er det ikke noe krav om at du gjør opp lånet først, siden det er uavhengig av bilen.

Skal du refinansiere et kaskofritt billån, kan du gjøre dette ved å søke om refinansiering uten sikkerhet i flere banker samtidig. Dette kan du enkelt gjøre via søknadsskjema øverst på siden vår.

Da kan du enkelt sammenligne rente og flytte lånet til den banken som gir deg lavere rente. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Har du annen usikret gjeld i tillegg til billånet? Da kan du søke om refinansiering uten sikkerhet her. Sjekk om du kan få lavere rente på flere av lånene dine, og få bedre oversikt.

Refinansiere billånet inn i boliglånet?

Har du egen bolig og betalt ned en del på boliglånet? Da har du gjerne opparbeidet deg ledig sikkerhet i boligen din. Dette kan du dra nytte av ved å flytte billånet inn i boliglånet.

Boliglånet har, som du kanskje vet, lavest renter på lånemarkedet.

Husk at når du øker boliglånet, bør du passe på at avdragene også øker tilstrekkelig. Slik at du får betalt ned økningen på like lang tid, eller kortere, som du i utgangspunktet hadde brukt på billånet.

Da slipper du at rentene løper lenger enn de burde, og at det ender opp med å koste deg mer totalt sett enn det hadde gjort med et ordinært billån. I tillegg vil du ikke sitte igjen med lånet på bilen etter du har solgt den.

Det er også verdt å vurdere om du ønsker å bruke den ledige sikkerheten til noe annet i nær fremtid. Kanskje skal du pusse opp, bytte til en dyrere bolig eller har forbruksgjeld som du ønsker å refinansiere med sikkerhet i bolig.

Få hjelp til refinansiering av billån

For refinansiering av billån med pant i bilen, kan vi hjelpe deg med å forhandle når lånet er over 100 000 kr.

En av våre dyktige lånerådgivere setter i gang arbeidet så raskt som mulig, og kommer tilbake til deg med det beste tilbudet for deg.

For lån under 100 000 kr sender vi forespørselen din til flere banker som tilbyr lån uten sikkerhet, som sender deg sine tilbud. Da kan du sammenligne rente og velge det billigste lånet.

Alle tjenestene våre er både gratis og uforpliktende. Vi kan også hjelpe deg med refinansiering av andre typer lån. Blant annet boliglån, forbrukslån eller andre lån til kjøretøy.

Har du spørsmål om å refinansiere billånet ditt eller søknaden din? Ta kontakt med oss på telefon: 66 77 01 01 eller e-post: [email protected]

Fyll ut låneskjema

 

Fyll ut låneskjema