Våre finansielle rådgivere

Magnus Nebo

Daglig leder
Magnus Nebo

Magnus Nebo er daglig leder av Tjenestetorget Finans. Siden 2002 har han jobbet innenfor bank- og finanssektoren, med hovedtyngde innenfor privatøkonomi. Hans engasjement og lidenskap innenfor privatøkonomi resulterer i mange gode tilbakemeldinger fra hans kunder. Du finner de på Tjenestetorget Finans sin trustpilot, Magnus sin LinkedIn profil og Facebook profil.

Tidligere erfaring

I de siste 13 årene har han jobbet som lånerådgiver, og har opparbeidet seg et godt rykte og nettverk, både blant sine kunder og blant noen av de største bankene i Norge, gjennom sitt samarbeid med disse. 

Nåværende stilling

Siden 2019 har Magnus gjennom sitt engasjement, sin kompetanse og erfaring hjulpet privatpersoner hos Tjenestetorget Finans. Her har han spesialisert seg på å finne gode løsninger innenfor billån, forbrukslån, omstartslån og boliglån. Både nye lån og refinansiering av eksisterende. 

Dersom du trenger hjelp til å sjekke om du kan få bedre lånebetingelser, er sannsynligheten stor for at Magnus kan hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med ham på telefon eller mail, for en hyggelig effektiv dialog. 

Artikler skrevet av denne forfatteren